Nieuwe Arabische cartoon toont boosaardige Joden die Al Aqsa moskee vervangen door een Tempel +video

De paranoïa woekert als een virus doorheen de hoofden van de Palestijnen en andere Arabieren in het Midden-Oosten. Zonet werd door Arabieren een kort tekenfilmpje op YouTube geplaatst waarin de Joden de Al Aqsa Moskee en Rotskoepel slopen die op de Tempelberg in Jeruzalem staat en vervangen door een Joodse Tempel. Het is wel duidelijk dat de Arabieren geen vrede nodig hebben maar een dozijn psychiaters in de hoop dat ze van deze schizofrene Jodenhaat nog kunnen genezen.

Want zeg nu zelf, als de Israëliërs werkelijk van plan waren om de Rotskoepel te slopen dan hadden ze dat al lang kunnen doen in juni 1967 toen ze Jeruzalem heroverden op de Arabieren. Maar dat deden ze dus niet, uit respect voor de Islam. Jammer dat het respect niet wederzijds geldt en de plaats heeft geruimd voor debiele achtervolgingswaanzin. Ik kan me best voorstellen dat vele Israëliërs die gouden poppenkast wegwillen maar dat is nooit het beleid geweest van geen enkele Israëlische regering, integendeel.

Het tekenfilmpje suggereert brave lieve Palestijntjes die geen vlieg kwaad doen totdat opeens bloeddorstige Joden de vredige rust verstoren en hun heilige moskee afbreken. Pure haatzaaierij, maar ik kan me voorstellen dat het goed inslaat bij vele achterlijke moslim Arabieren die de Joden zien als symbool van het ultieme kwaad in het Midden-Oosten. Haal dat maar eens weg uit de hoofden van deze antisemitische moslim Arabieren. Veel succes ermee!

door Brabosh.com

5 gedachtes over “Nieuwe Arabische cartoon toont boosaardige Joden die Al Aqsa moskee vervangen door een Tempel +video

 1. Deze paranoïa is het produkt van DNA, het Arabische gemuteerde DNA, misvormd door 1400 jaar Islam indoctrinatie dat zij het beste volk ter wereld zijn… Die Maghrebijnse baardapen in jurken denken dat echt!!! Een best volk moet zijn antidotum hebben, een slechtst volk. Enter de Joden. Daar deze verschrikkelijke zionisten ook nog eens heilig Deir al Islam grond hebben ingenomen wordt die primitieve woede alleen nog aangewakkerd. Een Joodse staat die moslims onderdrukt, als een 400 km lange dolk geplant in het hart van de Arabische Oemmah, de natie der ware gelovigen. Die andere Uebermensch ideologie, het nazisme, heeft via haar propaganda methoden haar giftige bloed vermengd met die 1400 jaar oude giftige doctrine. Voeg daar systematische “opvoedings” (lees hersenspoel) methoden aan toe en voilà de Arabische paranoïa en hun primitieve moordlust ver(k)ankerd in de neuronen. Zo geraffineerd en effectief, je zou bijna gaan geloven dat de Duivel zo iets heeft ontworpen!

  Like

 2. De Tempelberg is in 1910 gekocht door een bankier uit Manhattan. In de verkoopovereenkomst is vastgelegd dat de Groot-Moefti van Jeruzalem, zolang de Rotskoepel er staat en onderhouden wordt, het beheer heeft over die grond mits hij alles in de oorspronkelijke staat bewaart.
  Zowel de makers van dit tekenfilmpje als sommige -revisionistische- zionisten met hun dromen over een nieuwe tempel hebben dus ongelijk. Daar verandert niets zolang de koepel er in goede staat bewaard wordt.

  Like

 3. Bij mijn weten stond in de tijd voor, tijdens en na Christus er ook de grootste Joodse tempel van Israel, maar is het tijdens de tijd van Mohammed ingenomen door de moslims. Dus behoort het de Joden toe.

  Like

Reacties zijn gesloten.