Erkennen van ‘Palestina’ helpt de vrede niet vooruit; het dient enkel Israël’s vernietiging

free_palestine_means_kill_jews3Wat de Palestijnen in werkelijkheid nastreven is helemaal niet hetzelfde wat ze aan Westerlingen ‘zeggen’ dat ze graag zouden willen hebben, integendeel. De slogan ‘Palestina Vrij’ is een zoveelste eufemisme voor koel berekende Jodenmoord ..

“Erkenning van ‘Palestina’ draagt niets bij aan de vrede, het draagt enkel bij aan Israël’s vernietiging. De Europeanen zouden beter werken aan het versterken en uitbreiden van Israël. Er zou dan ook geen Palestijnse Staat mogen bestaan.”
[Caroline Glick; The New York Times; dd. 17 oktober 2014 – bron]

Toen de Zweedse eersteminister Stefan Lofven eerder deze maand zijn besluit aankondigde om de onbestaande staat ‘Palestina’ te erkennen, gaf hij onwillekeurig het spel uit handen. “Een tweestatenoplossing vereist wederzijdse erkenning en een bereidheid om vreedzaam samen te leven,” zei Lofven. “Zweden zal daarom de staat Palestina erkennen.” De Palestijnen weigeren te erkennen of vreedzaam samen te leven met de staat Israël.

nopalestine1

Net zoals zijn coalitiepartner, de Hamasleider en meester in de terreur Khaled Mashaal, en ondanks zijn zoetgevooisde woorden tegenover het westerse publiek, heeft P.L.O. leider Mahmoud Abbas decennialang en bij herhaling bezweerd dat hij nooit of te nimmer Israël zal erkennen als de natiestaat van het Joodse Volk, wat betekent dat hij nooit Israël zal erkennen.

Tijdens zijn toespraak in de Algemene Vergadering van de VN vorige maand keerde hij terug naar de P.L.O. taal uit de jaren 1970, herhaaldelijk verwijzend naar Israël  als “de bezettende macht” en als “de racistische bezettende staat.”

Dus, toen Lofven “Palestine” erkende, sloot hij zich aan bij de Palestijnse campagne om Israël te vernietigen. Hij gebruikte de taal van de “tweestatenoplossing” om de Joodse Staat te verwerpen.

De voormalige Britse minister van Buitenlandse Zaken en parlementslid voor Labour Jack Straw, ging deze week nog een stap verder zoals het het woord richtte tot het parlement vooraleer het met 274 tegen 12 stemmen de erkenning van “Palestina” goedkeurde. De stemming, legde hij uit, ging niet om de vrede te doen vooruitgaan. Het was een rechstreeks poging om Israël te beschadigen. In zijn woorden, “het enige ding dat de Israëlische regering… begrijpt is druk.”

Lofven, Straw en hun collega’s in heel Europa zijn niet dom. Ze weten wat ze doen. Ze weten dat Gaza, dat Israël negen jaar geleden ontruimde, een terreurstaat is die wordt bestuurd door de jihadisten van Hamas.

Ze weten dat indien Israël aan hun politieke en economische oorlogvoering zou bezwijken en zijn hoofdstad en historisch kerngebied aan zijn vijanden afstaat, het niet [meer] in staat zal zijn om zijn resterende grondgebied te verdedigen En ze weten dat zoals Gaza, die gebieden snel zullen overgenomen worden door Hamas, die hen gebruiken zal om om een vernietigingsoorlog te beginnen tegen Israël in combinatie met zijn Jihadistische broeders in de omringende staten.

Met andere woorden, weten zij dat in het erkennen van ‘Palestina’ zij de zaak van de vrede niet vooruit helpen. Ze bevorderen de vernietiging van Israël. Indien ze zelfs vanop afstand geïnteresseerd zouden zijn in vrijheid en vrede, dan zouden de Europeanen net het tegenovergestelde doen. Ze zouden moeten werken om Israël te versterken en uit te breiden, de enige stabiele zone van vrijheid en vrede in de regio.

kill_jewsZij zouden dan de nep tweestatenoplossing verwerpen die, zoals Straw en Lofven openbaarden, niets meer is dan dubbelspraak en slechts ijvert voor de vernietiging van Israël en de vervanging ervan door een terreurstaat.

Met strategische blindheid en morele verdorvenheid die thans dienst doet als de tweeling wegwijzers voor het Europese beleid ten aanzien van Israël, moeten Israël en zijn aanhangers de waarheid vertellen over de druk om ‘Palestina’ te erkennen.

Het gaat helemaal niet om vrede of recht. Het gaat om Israëlhaat en het bijstaan van diegenen die het meest actief streven naar zijn vernietiging.

door Caroline Glick

in een vertaling van Brabosh.com

5 gedachtes over “Erkennen van ‘Palestina’ helpt de vrede niet vooruit; het dient enkel Israël’s vernietiging

 1. “Strategische blindheid & morele verdorvenheid vormt de politiek van Europa t.a.v. Israel.

  Ik denk dat ‘morele verdorvenheid genoeg is om te zien uit welke hoek de EU wind waait, vanuit de hoek waaruit hij altijd heeft gewaait, de anti Semitische hoek.

  Israel hoeft helemaal niets meer uit te leggen, want dat heeft ze al ad nauseam gedaan, maar aan moreel verdorven politici & aanhang m. anti Semitische antecedenten is het sowieso paarlen voor de zwijnen werpen, daar hun mening al lang gevormd is en men nu met de uitvoering bezig is.

  Het “Palestina verhaal” is voor de Europeanen zoals het manna voor de Joden in de woestijn, de droppings v. Zweedse broden boven Nederland in WW2 …….,een G-ds geschenk.

  Zij kunnen dit verhaal gebruiken om hun eigenlijke wens, de vernieteging van het Jodendom, op een ‘beschaafde & humane manier volgens de UN wet ten uitvoer te brengen zonder zelf hun handen te besmeuren, want dát laten ze aan de toch als bloeddorstig bekend staande Arabische/Moslim broeders over want van ‘hen zijn we het tenslotte gewend.

  Deze hele obsessieve Israel hetze gaat er niet om om de “Palestijnen” een staat te bezorgen (die dit ook helemaal niet willen), maar om Israel van de kaart te vegen.

  Like

 2. Palestina erkennen is zelfmoord voor Israël.Het enige doel van de hamas en anderepalestijnse aanhangers is de Joden de zee in drijven,dus 1m conclusie,absoluut geen erkenning van Palestina.

  Like

Reacties zijn gesloten.