He ISIS! Jullie werden vandaag gebombardeerd door een vrouwelijke pilote

isis-woman2

Mariyam al Mansouri
Arabische moslima bombardeert ISIS terug naar de Hel

Het Laatste Nieuws bericht heden over een vrouwelijke gevechtspiloot afkomstig uit de Verenigde Arabische Emiraten [VAE] die is uitgegroeid tot een heldin op sociale media. De 35-jarige Mariyam al Mansouri, een pilote afkomstig uit Abu Dhabi, is één van de vijf Arabische landen die samen met de Verenigde Staten bombardementen uitvoeren in Syrië en Irak.

Mariyam al MansouriMajoor Mariyam al Mansouri, moslima, in het dagelijks leven beter bekend als “ons Marianneke”

De overschrokken pilote leidde maandagnacht een eenheid F-16’s tijdens de luchtaanvallen op terroristische bolwerken. Het feit dat een vrouw stellingen van IS bombardeerde, werd op gejuich onthaald op Twitter, waar haar foto massaal werd geretweet (plaatje hierboven). Naar het schijnt wil ze niet verkracht worden noch besneden en weigert ze om als seksslavin fungeren van de losgeslagen wilden van Islamitische Staat.

Enkele weken terug berichtte de gezant van de Verenigde Naties (VN) in Irak over grootschalig seksueel misbruik van minderheden, in door strijders van de Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS) gecontroleerde gebieden. “Er komen voortdurend meldingen binnen over geweld, waaronder ook seksueel geweld, tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren”, aldus VN-gezant Nickolay Mladenov en Zainab Hawa Bangura, VN-afgevaardigde voor seksueel geweld in conflictgebieden.

“Afgrijselijke verhalen over de ontvoering en gevangenname van yezidi’s, christenen en shabakken en berichten over barbaarse verkrachtingen bereiken ons in alarmerende mate.” Volgens de VN zijn mogelijk rond de 1.500 yezidi’s en christenen gedwongen om als seksslaaf te dienen. “We veroordelen dit doelbewuste en barbaarse misbruik van vrouwen en kinderen door de Islamitische Staat ten zeerste”, aldus Mladenov.

En volgens de NOS zou de moslimterreurgroep ISIS vrouwen en meisjes in de Iraakse stad Mosul dwingen tot besnijdenis. Dat zegt althans een rapporteur van de Verenigde Naties in de Iraakse stad Erbil. Volgens de rapporteur krijgen alle vrouwen tussen de 11 en 46 jaar de opdracht zich te laten besnijden. De maatregel zou deel uitmaken van de islamistische wetgeving die ISIS in het gebied rond Mosul heeft ingevoerd. De VN-rapporteur maakt zich grote zorgen.

is-recruit2

door Brabosh.com

2 gedachtes over “He ISIS! Jullie werden vandaag gebombardeerd door een vrouwelijke pilote

Reacties zijn gesloten.