Palestijnse moeder bij de dood van haar zoon: ‘Ik ben nooit eerder zo gelukkig geweest’


Video: Palestijnse moeder bij de dood van haar zoon:
“Ik ben nog nooit eerder zo gelukkig geweest”

De moslimfundamentalistische doodscultus wordt steeds meer gemeengoed onder moslims. Deze uitzending van de televisiezender onder controle van het ‘seculiere’ Fatah laat dat zien. De doodscultus houdt in voor een moslim dat er niets mooier is dan het doden van ongelovigen en het daarbij zelf omkomen als islamitisch martelaar.

Niet voor niets luidt de slogan van de Moslimbroederschap dan ook: “De dood voor Allah is onze meest verheven wens”. Volgens de islam wachter er immers 72 maagden op de martelaar in het islamitisch paradijs. Daarnaast mag de martelaar 70 familieleden aanwijzen die na hun dood ook direct toegang zullen krijgen tot het islamitisch paradijs.

Vandaar dat deze moeder zo blij is dat haar zoon is omgekomen bij rellen tegen Israël. Haar plek in het islamitische paradijs ziet zij daarmee als verzekerd. Nog afgezien van het feit dat ze nu verzekerd is van een royale financiële maandelijkse uitkering van de Palestijnse Autoriteit.

Vrouwendag in GazaVrouwendag in Gaza: Een overgelukkige Palestijnse moeder wordt door Hamas overladen met bloemen…

Deze islamitische doodscultus is bezig is om dood en verderf te zaaien in het hele Midden-Oosten en Noord-Afrika. De vertaling van de vreugdekreten van de moeder van Mohammad Sunuqrut, die omkwam bij rellen in Jeruzalem, op de Palestijnse televisie:

“Dit is de eerste keer dat ik vreugde zie in mijn hart.
Dit is de eerste keer dat ik zo een vreugde ervaar.
Dit is de eerste keer.
Allah zij dank om hem het martelaarschap te gunnen.”

door Likoed Nederland [bron]