Al Fatah: ‘Hamasleiders staken 554 miljoen euros hulpgelden in eigen zak’ +video

In een recent interview dat op 16 september 2014 werd uitgezonden op de televisiezender van de Palestijnse Autoriteit Al-Awda TV, haalde Ahmad Assaf, woordvoerder van Al Fatah (politieke factie van Mahmoud Abbas), scherp uit naar Hamas.

Assaf beschuldigde de Hamasleiders van corruptie en het verdonkermanen van 700 miljoen dollars [ca. 554 milj. euro] westerse hulpgelden: “Zij ontvingen 700 miljoen dollars dat naar de Gazastrook ging, maar ze gaven geen enkele cent van dat geld aan het volk van Gaza. De Hamasleiders hebben het allemaal voor zichzelf gehouden.”

door Brabosh.com

5 gedachtes over “Al Fatah: ‘Hamasleiders staken 554 miljoen euros hulpgelden in eigen zak’ +video

 1. Uit “Het domme gansje”:

  “Och”, dacht het domme gansje, “als er van al die honderden miljoenen euro’s die ik heb gegeven, dan maar 1 euro bij die arme Palestijnjes is gekomen, is het toch niet helemaal voor niets geweest”, En voldaan viel het domme gansje in slaap.

  Like

 2. Als Yasser Arafat al goed was voor 1 miljard, toen hij stierf, dan zal dit artikel wel waar zijn.
  En Europa maar praten over de open gevangenis, die Hamas en de PLO zelf hebben gecreëerd.

  Like

 3. Abbas & kornuiten zijn geen haar beter.
  Deze Ahmad Assaf is zeker jaloers dat hij niet genoeg kon halen uit de Westerse ‘hulpkassa omdat anderen hem voor waren.

  Like

 4. Worden Belgische ngo’s die pro Palestijns zijn financieel/mercantiel gesteund door Hamas en/of Fatah?
  Ben

  Like

Reacties zijn gesloten.