Alicia Keys in Central Park, NY, samen met Israëlische en Palestijnse muzikanten +video


Alicia Keys: ‘We are here’

“We are joining together to give birth to a movement based on the idea of social ecology – that we’re all related and need to work in harmony to create a kinder and better world for all.”
[Alicia Keys, september 2014]

De 33-jarige Amerikaanse zangeres Alicia Keys heeft bij herhaling de boycot-Israëlnitwits van de BDS-beweging regelmatig ‘bedankt’ met een opgestoken middelvinger door ondermeer hun boycot oproepen te negeren en vorig jaar op 4 juli (the 4th of July) toch op te treden in Israël. Hier doet ze het weer opnieuw.

Naar aanleiding van het Global Citizen Festival gaf ze op 28 september een optreden weg in het Central Park van New York en bracht de song “We Are Here”. Hierin werd ze begeleid door de Israëlische muzikant Idan Raichel op piano en de Palestijnse muzikant Ali Amir-Kanoon.

alicia02

Alicia Keys met de Palestijnse muzikant Ali Amir-Kanoon en de Israëlische pianist Idan Raichel (helemaal rechts).

Ps. van Brabosh.com: Mijn echtgenote is sinds 29 augustus voor zes weken op vakantie naar haar vaderland Georgië en zal pas op 10 oktober weer terug in het land zijn. Totdan ben ik intussen al vier weken bezig om in ons appartement een grondige renovatie uit te voeren. Vandaar dat het wat minder (actuele) artikels regende op deze blog. Na het recente conflict en met de Joodse feestdagen er tussendoor, zal hopelijk niemand het verschil opgemerkt hebben. Vanaf 11 oktober a.s. draait deze blog weer op volle toeren. Bedankt voor uw belangstelling.

door Brabosh.com

3 gedachtes over “Alicia Keys in Central Park, NY, samen met Israëlische en Palestijnse muzikanten +video

  1. Vandaar … !!! 6 weken zonder vrouw, dat valt niet mee he 😉
    Ben benieuwd hoe de renovatie is verlopen. Zet je nog een foto ervan op je site?
    Aan werk dus geen gebrek en je vrouw is dalijk dolblij. Succes hoor

    Like

Reacties zijn gesloten.