Islamitische Staat wil Israël’s premier Netanjahoe aan het kruis spijkeren +video


Exclusive: Islamic State Member Warns of NYC Attack
In VICE News interview van 23 september 2014

Islamitische Staat (IS/ISIS) zet zijn islamistische kruistocht tegen de ongelovigen onverminderd verder. Aan het woord in deze videobeelden is de 21-jarige Canadese Syriëstrijder Farah Mohamed Shirdon, nom de guerre Abu Usamah Somali en, zoals de bijnaam het al laat raden, van oorsprong afkomstig uit Somalië.

netan-nekPremier Benjamin ‘Bibi’ Netanjahoe wijst de plek aan waar IS hem een kopje kleiner wil maken. “Met alle Joden maar niet met den deze,” glimlachte de premier

In de klassieke dreigende taal eigen aan dit soort gehersenspoelde bloeddorstige Jihadisten haalt hij uit naar de Verenigde Staten, president Barack Obama zal in New York in het publiek onthoofd worden en last but lot least, tenslotte mogen de Joden en hun staat nooit mankeren in het verhaal van de Jihad, dreigt IS om Israël’s premier Benjamin Netanjahoe aan het kruis te spijkeren.

We zouden normaal plat gaan van het lachen en het uitproesten van plezier om zoveel achterlijke en vreselijk debiele Islamistische haatpraat, maar sinds de publieke onthoofdingen live op YouTube kanaal van de Amerikaanse journalist James Foley, de Israëlische journalist Steven Sotloff, de Britse hulpverlener David Haines en twee dagen geleden nog de Franse wandelaar Hervé Gourdel, is iedereen al lang het lachen vergaan.

door Brabosh.com

3 gedachtes over “Islamitische Staat wil Israël’s premier Netanjahoe aan het kruis spijkeren +video

  1. Maar Israel heeft de kracht em de middelen om het hele Midden-Oosten in één klap weg te vagen en in een hoopje dorre ellende te veranderen. Israel heeft ook nucleaire technologie dat dan ingezet zal gaan worden.

    Like

  2. Let op mijn woorden in zetten tactische kernwapens de beste optie.
    Niet allen bestrijden in die zandbak, maar in alle landen van Europa opsporen en gelijk liquideren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.