Hamasmoordenaars van 3 Joodse studenten gedood in vuurgevecht met het IDF

hamas-verdachtenHamasmoordenaars uitgeschakeld: Amer Abu Aysha (l.) en Marwan Kawasme (r.)

The Jewish Press bericht deze ochtend dat de twee Hamasterroristen Abu Aysha en Marwan Kawasme, die op 12 juni 2014 de drie Joodse studenten hadden ontvoerd en vermoord, tijdens een nachtelijke raid werden gedood.

In een bijzonder complexe operatie van de Shabak, het IDF en SWAT werd gepoogd om de twee gezochten te arresteren maar de moordenaars openden het vuur. Tijdens het vuurgevecht dat uitbrak werden beiden gedood.

Bovendien werden de zonen van Arafat Kawasme opgepakt met name Bashar Kawasme, Muhammad Kawasme en Taar Kawasme. Arafat Kawasme werd op 14 juli gearresteerd op beschuldiging van het helpen van de moordenaars nadat zij de 3 Joodse jongens hadden vermoord.

Israël gaf reeds op 26 juni 2014, op de 14de dag van Operation Brother’s Keeper, de namen vrij van twee Palestijnse Hamasleden die gezocht werden ivm de ontvoering van de drie Joodse jongens, Eyal Yifrah, Gilad Shayar en Naftali Frenkel op 12 juni 2014 en 18 dagen later vermoord werden teruggevonden.

Het gaat om Abu Aysha, een 32-jarige slotenmaker, en Marwan Kawasme, een 29 jarige haarkapper. Beiden zijn woonachtig in Hebron en waren bij de Israëlische inlichtingendiensten gekende terroristen van Hamas. De mannen bleken enkele uren vóór de ontvoering eensklaps verdwenen.

tieners-vermist3a

door Brabosh.com

 

Een gedachte over “Hamasmoordenaars van 3 Joodse studenten gedood in vuurgevecht met het IDF

  1. Sjalom;
    Van goede bron heb ik vernomen, dat de drie jeshivah-studenten, niet alleen zijn vermoordt, maar ook nog eens zijn hun lichamen verminkt door deze in stukken te hakken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.