Gaza imam: ‘Alleen met wapens kunnen we ons kalifaat oprichten [in Israël]’ +video

hamas-nitwitsElke vrijdag na het gebed in hun locale moskee, gaan Fatima en Mohammed Abu Jambalaya van Hamas meestal samen shoppen naar den Aldi op het Dalal Mughrabiplein in Gaza Stad om er hun munitievoorraad weer aan te vullen.

Het Middle East Media Research Institute (MEMRI) heeft een video vrijgegeven waarin tijdens het vrijdaggebed, op 29 augustus 2014 in een moskee in de Gazastrook, imam sjeik Iyad Abu Fununin een wapen bovenhaalt tijdens zijn sermoen en zijn volgelingen inprent dat de Palestijnse Arabieren enkel met de wapens hun kalifaat kunnen oprichten.

imam sjeik Iyad Abu FununinDe imam in kwestie, Iyad Abu Funun, is geen onbekende in Israël, integendeel. Hij was één van de 1.027 gevangen Palestijnse terroristen en massamoordenaars die in ruil voor soldaat-korporaal Gilad Shalit werden vrijgelaten in oktober 2011.

Wegens het schenden van de voorwaarden (zich onthouden van terroristische activiteiten en lidmaatschap van terreurgroepen) werd de imam enkele maanden weerom gearresteerd.

Hij werd vervolgens veroordeeld tot het uitzitten van zijn volledige 10-jarige gevangenisstraf. In juli 2013 nadat hij dreigde om in hongerstaking te gaan werd hij vrijgelaten en gedeporteerd naar de Gazastrook.

In de videobeelden hieronder gaat de imam tekeer tegen de Israëliërs omwille van hun eis om de Gazastrook te demilitariseren: “De (Israëliërs) kwamen om de Gazastrook te veroveren. Zijn ze daar ingeslaagd? Nee, dat deden ze niet? Zij kwamen om deze wapens van ons af te nemen.”

Vervolgens neemt hij een geweer op en toont het aan zijn moskeepubliek zeggende:

“Hou ik nog steeds dit wapen vast of niet? Zij kwamen om deze wapens van ons af te nemen. Zijn ze daar ingeslaagd? Zij kwamen om onze geweren af te nemen maar de wapens blijven in onze handen… Deze oorlog heeft bewezen dat deze wapens het enig middel zijn om ons land te bevrijden. Deze wapens zijn ons enige middel om de Al Aqsa Moskee te bevrijden. Deze wapens zijn ons enige middel om de Islamitische Staat op te richten.”

Gaza Imam Brandishes Gun in Friday Sermon:
“Weapons Are Our Only Means to Establish the Caliphate”

Deze video is slechts een laatste voorbeeld van het aanzetten tot haat en geweld tegen de Joodse Staat Israël zowel door Hamas als door president van de Palestijnse Autoriteit Mahmoud Abbas’ factie Al Fatah.

Dergelijke opruing gaat van het verheerlijken van het nazisme en het ophemelen van Adolf Hitler, tot programma ’s op de officiële openbare televisie van de Palestijnse Autoriteit (PA TV) waarin stereotiepe haakneuzige Joden worden voorgesteld als schurken (en aanzetten tot geweld tegen hen) en verschillende TV shows op radio en televisie die letterlijk de Joodse staat van de kaart vagen.

door Brabosh.com

naar artikels van Arutz Sheva en Memri.org

2 gedachtes over “Gaza imam: ‘Alleen met wapens kunnen we ons kalifaat oprichten [in Israël]’ +video

  1. Dat zal in de nabije toekomst ook in Europa gebeuren. Mits wij stoppen de politiek-correct en multiculturele ratten met het verspreiden van de ISLAM PEST. Deze mensen, die namens ons in onze parlementen en de EU zitten, collaboreren met de vijand ISLAM. Sommigen doen dat uit overtuiging (de oude Marxistische-culturele ideologie van de “Frankfürter Schule”) en de meeste voor een “vuist vol dollars” uit foute Arabische OPEC landen. Ze zijn niet bang voor hun toekomst. Zodra de boel in de soep loopt, zijn ze – met behulp van een moderne ODESSA-achtige organisatie – allang weg. De Europeanen van nu moeten in twee fronten vechten: a) tegen politieke elite dat toelaat torenhoge tsunami-golven van Arabisch- en Afrikaanse moslim “vluchtelingen” Europa overspoelen en b) de ISLAM PEST. De eerste vijand is de gevaarlijkste. Hij houdt ons in een ijzeren greep om vijand no. 2 zijn doel te bereiken.

    Like

Reacties zijn gesloten.