De VN zijn het niet eens waard om de schoenen van Israël op te blinken [Giulio Meotti]

un-againstisrael

De Verenigde Naties hebben andermaal een wettelijk en politiek bloedsprookje gelanceerd tegen de Staat Israël, zijn ambtenaren en burgers-soldaten, ditmaal voor de defensieve oorlog in Gaza. Het is verbazingwekkend om de morele vooringenomendheid en ideologische arrogantie te observeren van’s werelds meest absurde organisatie.

William SchabasWilliam Schabas, voorzitter van de onderzoekscommissie die door de mensenrechtenraad van de Verenigde Naties werd opgericht  omtrent het recente conflict in Gaza

Een organisatie van wie de “blauwhelmen” niet enkel champagne dronken terwijl in Bosnië de mensen elkander afslachten, maar tevens kinderen over de hele wereld seksueel misbruikten, van Cambodja tot in Kenia.

Een organisatie die Iran gevraagd heeft om één van zijn departementen voor te zetelen tegen de doodstraf.

Een organisatie die het Saoedi-Arabië heeft vergund om de wereldwijde strijd tegen vrouwen discriminatie te leiden.

Een organisatie die ooit werd geleid door iemand wiens nakomelingen ’s werelds grootste corruptie operatie (herinner je je Kofi Anan zoon?) leidde via zijn kanalen.

Een organisatie die in feite gezegd heeft dat de volkerenmoord in Darfoer onderdeel is van de wereldwijde opwarming van de aarde.

Een organisatie waarvan de ambtenaren de Joden vergeleken met honden (citaat van Richard Falk).

Een organisatie van wie de scholen fungeren als raket- en wapenopslagplaatsen van de terroristen van Hamas.

Een organisatie die altijd al doof en blind is geweest ten aanzien van het lijden van de Israëlische Joden lijden en thans niet alleen jacht maakt op de ‘kolonisten’, maar ook op de Israëlers in het kustgebied van Tel Aviv.

Een organisatie die in 1945 werd geboren vanwege de Holocaust en die nu een ander Holocaust vergemakkelijkt door het stimuleren van antisemitisme in’s werelds juridische kantoren, door het prediken van anti-Judaïsme omtrent de Tempelberg en door de vreselijkste terreurorganisaties te bagatelliseren.

shoeshineIk hoop dat de Verenigde Naties uit elkaar zullen vallen en ophouden met te bestaan in de nabije toekomst.

Democratiën, fatsoenlijke mensen en de Westerse beschaving verdienen een beter wereldagentschap. De Spaanse diplomaat en auteur, Salvador de Madariaga, noemde terecht de Verenigde Naties “una mierda” (een stronthoop).

Ondertussen zijn de Verenigde Naties het niet eens waard om de schoenen van Israël op te blinken [plaatje rechts].

door Giulio Meotti

in een vertaling van Brabosh.com

New York, 3 mei 2010. Iraanse vrouwelijke activisten manifesteren voor de zetel van de Verenigde Naties. Een land dat zijn vrouwen stenigt… bestuurslid maken van een VN-vrouwenorganisatie voor gelijke rechten? De partijdigheid van de door de moslim- en arabische wereld gedomineerde Verenigde Naties is algemeen gekend, maar de macabere klucht die een tijd geleden werd opgevoerd om islamistische naties zoals Iran en Saoedi-Arabië in het bestuur te loodsen van een nieuwe VN-organisatie die moet ijveren voor de gelijkheid van vrouwen [met mannen], tart elke verbeelding. Mensenrechtenschenders zelf hun misdaden laten onderzoeken…  uitkomst bij voorbaat gekend!


Bronnen:

  1. Arutz Sheva:
    ♦ Op-Ed: The UN is Unworthy of Shining Israel’s Shoes – So Schabas is going to investigate? Ban Ki Moon will punish Israel for hitting rocket-infested schools? [lezen]

meotti-boekDe auteur Giulio Meotti, een Italiaanse journalist verbonden aan het dagblad Il Foglio, schrijft een twee-wekelijkse kolom voor Arutz Sheva. Zijn artikels verschijnen om de regelmaat in verscheidene publicaties zoals The Wall Street Journal, Frontpage, Commentary e.a.

Hij is de auteur van het bekende boek “A New Shoah” (2008), waarin een onderzoek werd gedaan naar de persoonlijke verhalen van Israël’s slachtoffers van de terreur, gepubliceerd bij uitgeverij Encounter. Onlangs publiceerde hij een nieuw boek omtrent het Vaticaan en Israël onder de titel “The Vatican Against Israel: J’accuse” (2013) uitgebracht bij Mantua Books. Lees hier een interview met de auteur omtrent zijn laatste boek.

2 gedachtes over “De VN zijn het niet eens waard om de schoenen van Israël op te blinken [Giulio Meotti]

  1. Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
    Je zit gewoon te wachten op de volgende VN resolutie, Het is alleen fout als Israel het doet.
    Zelf vind ik het ook meer dan erg dat Sharia landen plaats nemen in mensenrechtencluppies. Ze kennen het begrip niet eens en zitten ons in het Westen/Israel te beleren en bestraffen voor “discriminatie”. Apartheid was zo fout en we boycotten Z-Afrika, nou [..] is veel ergere Apartheid maar Sharia landen komen er gewoon mee weg.

    Like

Reacties zijn gesloten.