Anne Bayefsky veegt de vloer aan met de VN, de motor achter het wereldwijde antisemitisme +video


Anne Bayefsky speaks out about the UN and how the UN is breeding antisemitism

Net zoals de rest van de wereld dat doet met inbegrip van het 28-landenblok van de Europese Unie, reduceren ook de Verenigde Naties de hele heisa in het Midden-Oosten van de afgelopen 65 jaren tot het conflict tussen Israël en de Palestijnen.

De enthousiaste kreten in het Westen toen half december 2010 in het Midden-Oosten de Arabische Lente ontlook, zijn al lang gesmoord in islamistisch bloed en geweld. In januari/februari 2011 de ‘Lente’ begon in Jemen, Tunesië, Egypte en Libië en in maart in Syrië. Daarna volgden mindere protesten die soms snel en hardhandig de kop werden ingeslagen in Bahrein, Algerije, Jordanië, Koeweit, Marokko, Soedan, Mauritania, Oman, Saoedi-Arabië, Djibouti, de Westelijke Sahara en … ‘Palestina’.

Maar in februari/maart 2011 wisten wij het al wel, wij, die zèlf achter de waarheid gaan ipv af te gaan op onze eigen locale media. Dit was geen ‘lente’ die naïeve nitwits in het Westen ons probeerden aan te praten, maar een regelrechte Arabische Nachtmerrie die door het M-O raasde en tot op vandaag miljoenen slachtoffers maakt.

attila_the_hunDaar bovenop zijn de koppensnellers van Islamitische Staat (IS/ISIS) gekomen, die de bloedbaden van Attila de Hun in de 5de eeuw en van de Mongolen onder Genghis Khan in het begin van de 13de eeuw doen verbleken.

En wie de pineut van dit alles? Israël, de Jood onder de naties.

Anne Bayefsky veegt hierboven in een toespraak de vloer aan met het wereldinstituut de Verenigde Naties en de bedenkelijke rol die ze spelen in het Israëlisch/Palestijns conflict.

Vooral het Grote Zwijgen van de VN als het over de Arabische Lente gaat is opmerkelijk. Enkel en nagenoeg alleen Israël staat boven op de agenda van de Verenigde Naties. En dat is al zo sinds het begin van zijn ontstaan in 1948. 70 procent van alle VN-resoluties hebben Israël als thema.

“Vernietig Israël en het Midden-Oosten wordt meteen een oase van vrede, liefde en broederlijkheid,” klinkt het credo in de VN. Israël dat dient als bliksemafleider zodat de echte mensenrechtenschenders en oorlogsmisdadigers ongemoeid worden gelaten. De Verenigde Naties als de motor van het wereldwijde antisemitisme, de broedkast van de moderne Jodenhaat, die zich in onze tijd verpakt heeft als Israëlhaat.

dryarabdoor Brabosh.com