Voor de rebellen van IS is het afslachten van een mens hetzelfde als het slachten van een kip

sotloff02Dinsdag, 2 september 2014. In the middle of nowhere, ergens in de zandbak van het Midden-Oosten tussen Syrië en Irak, wordt de Joodse journalist Steven Sotloff van dubbele Amerikaans-Israëlische nationaliteit onthoofd en de gruwelijke scene aan miljarden mensen doorgestraald via het internet.

Toegegeven, de barbaren van Islamitische Staat (IS/ISIS) hebben duidelijk veel gevoel voor theater en horror. Ze weten duivels goed hoe ze het Westen moeten bespelen en schokkeren: live weerloze mensen het hoofd afsnijden en het filmpje op YouTube plaatsen.

Onthoofding van Steven SotloffHoe bloediger hoe efficienter het inslaat bij westerlingen van wie 99,99 procent moet kokhalzen wanneer iemand voor hun ogen een kip de nek omwringt. De geplukte kip braden en opeten is geen probleem, maar ze zien slachten of zèlf slachten, o nee hoor, dàt niet! Ze zouden meteen een appelflauwte krijgen en geschokt de dierenrechtenorganisatie GAIA erbij roepen.

Voor de rebellen van IS is het afslachten van een mens hetzelfde als het slachten van een kip. Dat maakt voor hen niks uit. Zij weten zeer goed dat in onze ‘beschaafde’ wereld Westerlingen doorheen de jaren allergisch zijn geworden voor bloedvergieten en dat wordt door hen grijnzend maximaal uitgebuit. Hoe gruwelijker hoe beter en een maximaal effect gegarandeerd.

Wie op Google Offerfeest intikt, feest op de 10de dag van de Ramadanmaand, maar vooral de Arabische synoniemen Id al-Adha, Eid al-Adha, Eid Ul-Azha enz. (plaatje onderaan), ziet aan de honderden plaatjes bloederige taferelen van dierslachtingen (koeien, geiten, schapen, paarden, kamelen enz.) hoe het eraan toegaat in het M-O en beseft meteen dat openbare slachtingen en bloedvergieten een nationale en religieuze cultuur is in de moslimstaten en onder moslims in het Midden-Oosten in het algemeen.

Vanaf daar is het maar een kleine stap om ongelovigen, niet-moslims, Joden, christenen, Yezedi’s enz. te ontmenselijken en ze dieren te noemen: ongelovige honden, Joden als zonen van apens en varkens enz. En dieren afslachten dat kennen ze al, mensen kelen die er niet bijhoren die door hen als onwaardig, als untermenschen, als parasieten en bloedzuigers, insecten en dieren worden beschouwd, maakt het moorden opeens zoveel makkelijker en aanvaardbaarder.

Hoe we een einde kunnen maken aan de gruweldaden van IS? Waarschijnlijk door even bloedig tewerk te gaan zoals de Amerikanen momenteel doen: ze vanuit de lucht van hun sokken blazen. Gelukkig plaatsen de Amerikanen geen beelden op YouTube van uiteengereten mensen, vrouwen en kinderen van IS. Zo houden we het toch nog een beetje netjes voor Jan Publiek en Mie Hypocriet.

eid-al-adhaIslamitisch Id al-Adha slachtfeest ergens in Pakistan. Lijkt wel wat op de Romeinse taferelen in het Colosseum van Rome 2000 jaar geleden, waar het talrijk opgekomen publiek zich kwam ontspannen bij het zien van afslachten van christenen en heidenen. Vandaag de dieren afslachten in het islamistisch Midden-Oosten en morgen al de ongelovige honden met inbegrip van de Joden, die “zonen van apen en varkens”? 😦

door Brabosh.com


Bronnen:

  1. The Times of Israel:
    ♦ Steven Sotloff, killed by Islamic State, had deep roots in Israel – Freelance journalist captured and beheaded in Syria was Jewish, held Israeli citizenship and earned his undergraduate degree at IDC; door Debra Kamin [lezen]
    ♦ Sotloff beheading video authentic, says White House – A day after it surfaces, US intelligence forces determine that footage of Islamic State executing reporter is genuine [lezen]
    ♦ Obscuring heritage, Sotloff quietly observed Jewish customs – Fellow captive says slain US-Israeli journalist managed to covertly fast on Yom Kippur and pray toward Jerusalem; door Lazar Berman [lezen]
    ♦ In his reporting, Steven Sotloff favored ‘vox pop’ style – Late American-Israeli reporter captured mood of Middle East with personal anecdotes, ordinary peoples’ stories; door Ben Sales [lezen]