Zelfmoordbrigades in Gaza willen Sosiale Refolusie in Filistina ontketenen! [satirevideo]

Refolusie in Filistina!

Vandaag ééntje uit de ouwe grappendoos van Latma TV, februari 2011

Jamil & Awad, de populairste Palestijnse zelfmoordterroristen van het hele Midden-Oosten, maken het weer bont tijdens hun zoveelste poging om een video-opname te maken om hun nobele “verzets”daden in- of uit te leiden, zoals bekend met het doel zoveel mogelijk Joden te vermoorden. Jep jep, ze weten maar niet van ophouden die deugnieten!

Deze keer heeft Jamil weer teveel in de “gazetten gelezen” over revoluties her en der in de landen van het M-O. Jamil vind dat het tijd wordt om ook in Palestina een revolutie te ontketenen. Want dat vinden ze toch ook in Amerika, in de Europese Unie en zelfs bij commentators in Israël. Dat wordt weer lachen geblazen!

door Brabosh.com