Openbare executies onthullen de ware aard van Hamas of… was het ISIS? [Likoed.nl]

hamas-executionsIn de Bronx van Gaza City in Hamastan, tafereel kort na het vrijdaggebed van 22 augustus 2014. Mannen èn kinderen kijken nieuwsgierig toe hoe gemaskerde boeven van Hamas in klaarlichte dag op straat enkele Palestijnen executeren. Geen pottekijkers noch journalisten aanwezig want mensenrechten in Gaza interesseert geen kat. [bron]

“Hamas [in Gaza] moet onmiddellijk stoppen met het standrechtelijk executeren van ‘informanten’ door een vuurpeloton.”
[Amnesty International, 22 augustus 2014 – bron]

Afgelopen vrijdag [22.08.14] werden achttien Palestijnen door Hamas in Gaza geëxecuteerd, en een dag later nog vier Palestijnen. Het was op de beschuldiging van ‘spionage’, maar het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat Hamas opeens 22 spionnen vrijwel tegelijk ‘betrapt’ zou hebben.

dry-isisDe BBC meldt bij deze filmbeelden:

“Getuigen zeiden dat 9 of 11 personen, waaronder twee vrouwen, vrijdagochtend werden gedood in een openbaar park en bij een bushalte in de buurt van Al Azhar Universiteit in Gaza-stad, niet ver van de centrale gevangenis waar ze waarschijnlijk gevangen zaten. Zeven anderen, hun handen op de rug gebonden, werden gedood voor de Al Omri moskee in de binnenstad, na het middaggebed.”

Voor wie nog dacht dat er een verschil is tussen Hamas en ISIS.

Zo gaat Hamas dus om met mede-Palestijnen: executie zonder enige vorm van proces. Dat bleek ook bij vorige executies, toen de doden zelfs door de straten van Gaza-stad werden gesleurd. Toen van sommigen de naam te weten was gekomen, bleek bij een dat het ging om een politieke tegenstander van Hamas. Een andere bleek een taxichauffeur te zijn, die tegen zijn passagiers zich kritisch had uitgelaten over Hamas.

De namen van de geëxecuteerden worden nog steeds geheim gehouden door Hamas, een duidelijk teken dat Hamas wat te verbergen heeft. Bronnen in Gaza melden nu dat de mannen tot rivaal Fatah behoord zouden hebben, en ervan verdacht werden contacten te onderhouden met Fatah leiders in Ramallah. Het enige dat de twee vrouwen ‘misdaan’ zouden hebben, is dat zij zich tegen hun buren kritisch zouden hebben uitgelaten over de vele Palestijnse doden.

door Likoed Nederland [bron]

hamas-guiltyTja, wie kan, durft of wil er nu nog opkomen voor HUN rechten?

Een gedachte over “Openbare executies onthullen de ware aard van Hamas of… was het ISIS? [Likoed.nl]

  1. Pure communistische praktijken uit de school van de vernietigingsbataljons van de NKVD!!! Lieve help en overgoten met een radicaal Islamitische saus. En zulken wonen om de hoek!!! “Ja luister niet iedereen is zo..” maar dat is de magie van terreur; je kijkt wel lekker uit om wat kritisch te zijn want voor je het weet ben jij aan de beurt….hopelijk gaat het aan mijn deur voorbij denkt men dan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.