Hamasleider Al-Zahar is boos: ‘Wij en ISIS zijn totaal verschillende genocidale barbaren!’

zeven-verschillen2Voor wie de satirische site ‘End the Pre-Occupation‘ nog niet kent moet die beslist regelmatig opzoeken. Dat kan via de onlangs geopende Facebookpagina en ook op de websitePre-Occupied Territory‘.

In het volgende artikel haalt Hamasleider Mahmoud Al-Zahar uit naar premier Benjamin Netanjahoe omwille van zijn vergelijking van Hamas met ISIS (Islamitische Staat/IS).

Al-Zahar richtte 25 jaar geleden Hamas mee op en wordt algemeen beschouwd als de Alfred Rosenberg van het politieke bureau en als de partij ideoloog van Hamas.

Lees hieronder wat Al-Zahar volgens humorist blogger ‘Pre-Occupied’ hierop heeft geantwoord, in een vertaling naar het Nederlands door Brabosh.com.

– – –

“We And ISIS Are Totally Different Kinds Of Genocidal Barbarians”
door Mahmoud Al-Zahar, Hamasleider

“De Zionistische leider Benjamin Netanjahoe probeert het Westen te doen geloven dat het moordzuchtige, brutale Islamitische Staat in Irak en Syrië uit hetzelfde laken is geknipt als onze nobele Weerstand. Ik kom u hier vertellen dat dergelijke analogie totaal geen steek houdt omdat de twee organisaties compleet verschillende soorten genocidale, op macht beluste, barbaarse bewegingen zijn.

Hamasleider Mahmoud Al-ZaharZo bijvoorbeeld is ISIS erop uit om een nieuw kalifaat op te richten in Irak en Syrië, terwijl Hamas een nieuw kalifaat wil oprichten in het centrum van Palestina.

Dat betekent dat wij niet onmiddellijk het regime van Assad willen omver werpen noch om het even welke Amerikaanse marionet die Irak bestuurt. We kunnen dat nog altijd later doen.

Waar wij naar op zoek zijn is de vernietiging van elke Jood tussen de Jordaan en de Middellandse Zee en misschien nog wel een paar honderdduizend extra om een mooi rond getal te verkrijgen. Het verschil tussen ons is dus frappant.

Een andere kwestie waarin wij grondig van mening verschillen is de identiteit van onze vijanden. ISIS brutaliseert en vervolgt Sjiiten, Koerden en Yezidis, terwijl wij louter focussen op het doden en verminken van uitsluitend Joden. Dat is totaal verschillend.

Voor de slecht geschoolde, zal de aanblik van een stel Islamitische fundamentalisten die zoveel als mogelijk mensen trachten te doden die niet beantwoorden aan exact hetzelfde geloof, wellicht hetzelfde lijken als de aanblik van een ander stel Islamitische fundamentalisten die zoveel als mogelijk mensen trachten te doden die niet beantwoorden aan exact hetzelfde geloof.

James Foley verloor er even het hoofd bij...Maar daar houdt dan ook elke vergelijking op omdat onze geloven op diepgaande wijze verschillen van die van ISIS: wij beweren dat de Islamitische Palestijnse Weerstand Jeruzalem zal bevrijden van de onderdrukkende kruisvaarder Zionisten, terwijl zij beweren dat die eer hen toekomt.

Hierin zijn ze fout maar dat is naast de kwestie: het punt is dat is dat er geen vergelijking bestaat tussen een beweging die routineus gevangenen onthoofd en of kruisigt en een die verdachte verraders laat paraderen op klaarlichte dag en hen executeert voor menigtes waarin zich ook kinderen bevinden.

Occasioneel slepen wij ook de lichamen van verdachte verraders achteraan motoren, beelden waarvan u erg veel moeite zal hebben om die op YouTube te vinden waarin ISIS hetzelfde doet.

Dus, genoeg over die gemakkelijke vergelijkingen van onze nobele moordmachine met de misplaatste bruten van ISIS. Wij zijn compleet verschillende monsters.”

Mahmoud Al-Zahar

Gaza, 20 november 2012. Het lijk van een vermeende ‘spion van Israël’, één van de zes standrechtelijke geëxecuteerde Gazanen, wordt hier door Hamasmilitanten doorheen de straten van Gaza City gesleept achteraan de motor. Echter, wat blijkt nu? Het ging niet om een ‘spion van Israël’, maar deze man, Ribhi Badawi, was lid van een concurrerende terreurgroep. Een afrekening onder terreurbendes….

door Brabosh.com

3 gedachtes over “Hamasleider Al-Zahar is boos: ‘Wij en ISIS zijn totaal verschillende genocidale barbaren!’

  1. Mooi om dat te weten. Ik heb er geloof voor, want ze roepen het over zichzelf af! Hun gedragingen hebben namelijk niets menselijks meer, zijn speelbal van losgeslagen demonen …

    Like

  2. Volgens de Bijbel zal je wens in vervulling. In Joël 4:4 staat: […] en jullie, Filistijnen (= Palestijnen), wat denken jullie wel? Wilden jullie je op Mij wreken? Wilden jullie iets tegen Mij ondernemen? Onmiddellijk laat Ik jullie daden op je eigen hoofd neerkomen.

    Like

  3. Als dit de letterlijke vertaling is van wat de seniele dwaas zegt, dan is het duidelijk dat Netanyahu veel te vroeg gestopt is met de Israëlische acties in Gaza. Israël heeft veel te veel mededogen met de bloeddorstige arabieren. Mijn wens is: mogen alle bommen en raketten op hun eigen hoofden neerkomen en Arabische Verwarring toenemen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.