Iraans buitenlandministerie feliciteert Hamasregime voor overwinning op Israël

Zarif-AshtonBarones Catherine Ashton, chef Buitenlandse Zaken voor de Europese Unie en Mohammad Javad Zarif (r.), sinds 15 augustus 2013 de minister van Buitenlandse Zaken voor Iran, kunnen het zichtbaar goed met elkaar stellen. Beiden willen het vel van Israël en dan worden er binnenskamers flinke complotten gesmeed hoe de Joodse staat diplomatiek (Ashton) en fysiek (Zarif) van de kaart moet worden geveegd.

De Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Mohammad Javad Zarif heeft heden woensdagochtend 27.08 het Hamasregime in Gaza gefeliciteerd met de klinkende overwinning op de Zionistische Entiteit, een eufemisme voor een bepaald land-wiens-naam-men-niet-uitspreekt, Israël dus.

allah-won2De boodschap van het Iraanse buitenlandministerie aan het Palestijnse volk in het algemeen en aan de terreurgroepen van Gaza in het bijzonder die het al jaren financieel steunt, logistiek helpt en voorziet van wapens, raketten en know-how, luidt als volgt:

“Verzetsleden van Hamas zijn als overwinnaars uit de strijd gekomen en hebben hun vijand op de knieën gebracht tijdens het 50-dagen durende Gaza-conflict. Het heldhaftige Palestijnse volk heeft met deze overwinning van de weerstand het Zionistische regime ten val gebracht. Deze overwinning bereidt de weg voor van de uiteindelijke bevrijding van al de bezette gebieden, in het bijzonder van Al-Quds [de Arabische naam voor Jeruzalem].”

Mit diesen `Freunden´ braucht man keine Feinde” [Met dergelijke ‘vrienden’ heb je geen vijanden meer nodig]… 😦

fawzi2Dr. Sami Abu Zuhri (l.) en Fawzi Barhoum (r.), woordvoerders van het Hamasministerie voor Informatie, worden door een juichende menigte Gazaanse Palestijnen meegetroond naar aanleiding van de overwinning van Hamas op Israël, nadat eerder om 19u00 op dinsdagavond 26 augustus 2014 een nieuw staakt-het-vuren is ingegaan.

door Brabosh.com