Overwinnaars en verliezers van 50 dagen Operation Protective Edge in beeld

kids-gaza2Plaatjes boven en onder: Gaza Stad, dinsdag 26 augustus 2014 kort na 19 uur (Israëlische tijd) nadat een nieuw staakt-het-vuren is ingegaan. Dit is hoe gisteren de kinderen in Gaza de “overwinning op Israël” vierden ondanks de zware dodentol. ‘Jong geleerd is oud gedaan’… Een volledig fotoverslag van de Palestijnse festiviteiten in Gaza vindt u hier

gaza-kid03

gaza-kid02

ashkelon-treinIsraël, 19 augustus 2014. Een Israëlische moslima en een IDF-soldaat, samen op de trein van Tel Aviv naar Ashkelon, terwijl het ’s nachts raketten regende op het zuiden van Israël. Misschien bloeit er wel iets moois op uit die twee? Apartheid in Israël? Niet echt…

apartheid-israelIsraël, 20 augustus 2014. Typisch ‘Apartheids’ tafereel in Israël?

zeven-verschillen2

executies-hamasGaza, 22 augustus 2014. De ene gemaskerde boef liquideert de andere. De voorbije dagen werden door Hamas militanten ca. 25 Palestijnen geëxecuteerd op verdenking van collaboratie met Israël. Ah wat, waarover zeuren we toch? Zo lang ze maar een eerlijk proces hebben gehad, niewaar.. eh?

door Brabosh.com