Tijd om in actie te komen: The Expendables gaan Gaza bevrijden van Hamas – I’ll be back!

expendables

Bijna 200 Hollywood entertainers, van Seth Rogen en Minnie Driver tot en met The Expendables met levende Hollywoodlegendes Arnold Schwarzenegger (l.) en Sylvester Stallone (r.) op kop, gaan een nieuwe hoofdrol spelen in het Midden-Oosten.

Ze hebben uitdrukkelijk hun steun uitgesproken vóór Israël en tégen de eeuwigdurende oorlog van Hamas tegen de Joodse Staat. De zelfbenoemde vredesactivisten van de boycot-Israël beweging BDS bijten weldra diep in het stof.

CCFP_web1De entertainers van het nieuwe pro-Israël initiatief, met inbegrip van Bill Maher, Sarah Silverman, Justin Bieber’s manager Scooter Braun en filmregisseur Ivan ‘Ghostbusters‘ Reitman, Ryan ‘3 Days to Kill‘ Kavanaugh, William Friedkin (‘The Exorcist‘ en ‘The French Connection‘), Rihanna, Alanis Morissette, Roseanne Barr, Ziggy Marley, Alicia Keys, Macy Gray, Elton John, Paul McCartney, Black Eyed Peas, Missy Elliot, Metallica, Linkin Park, Lady Gaga, Seal, Erykah Badu en vele anderen

…. hebben een verklaring ondertekend die werd opgesteld door de Creative Community For Peace, een organisatie van prominente vertegenwoordigers uit de ontspanningsindustrie die zich heeft toegelegd om met kunst en muziek bruggen te bouwen voor vrede.

Teken hier de petitie!

De verklaring getiteld “Don’t Let Israel’s Detractors Politicize Art”, spreekt uitdrukkelijk haar steun uit voor Israël’s recht om zijn volk te verdedigen tegen het geweld en de terreur van Hamas evenals zijn empathie voor het verlies van alle onschuldige mensenlevens:

“Hamas mag niet toegestaan worden om het raketten te laten regenen boven Israëlische steden, noch kan het toegestaan worden om haar eigen bevolking te gijzelen. Hospitalen zijn bedoeld om te genezen en niet om wapens te verbergen. Scholen zijn om te leren en niet om van daaruit raketten te lanceren. Kinderen zijn onze hoop en geen menselijk schild.”

[Origineel: “Hamas cannot be allowed to rain rockets on Israeli cities, nor can it be allowed to hold its own people hostage. Hospitals are for healing, not for hiding weapons. Schools are for learning, not for launching missiles. Children are our hope, not our human shields.”]

Eindelijk komt er wat schot in de zaak, letterlijk! 😀

The-Expendables-2b

door Brabosh.com