Bolt legt uit waar het in de oorlog van Hamas tegen Israël werkelijk om draait +video

Journalist Andrew Bolt op 3 augustus 2014 op de Australische televisie in het politiek discussieprogramma ‘The Bolt Report‘, legt kort uit waar het in de oorlog van Hamas tegen Israël werkelijk om draait. Zoals we weten weigert Hamas, de Palestijnse versie van IS (ISIS) in Gaza, nog steeds om de strijd tegen Israël te staken en het heeft daar een goede reden voor.

Dit maar voor diegenen die denken dat al de islamistische oorlog(en) die al enkele jaren in vele landen van het Midden-Oosten woeden en letterlijk alles in vuur en vlam zetten (aanvankelijk ‘Arabische Lente‘ genoemd, maar dat zegt niemand nog…), allemaal tegelijk zullen stoppen van zodra Israël wordt vernietigd. Niet dus.

The Bolt Report zond voor het eerst uit op 8 mei 2011.

door Brabosh.com


Met dank aan Joods Actueel voor de hint.