Hamas bedankt Palestijnen om vrouwen, kinderen en bejaarden op te offeren +video

hamas-video2

In de halve wereld verdedigen zelfbenoemde vredesactivisten “het recht van de verzetsgroep Hamas” om de burgers van Israël willekeurig te bestoken met raketten en mortiergranaten. Vredesactivisten die om oorlog roepen? ’t Is weer eens wat anders.

kill_jewsOnder het zingen van “All we are saying, is give war a chance” (geef de oorlog van Hamas tegen Israël een kans, naar een ouwe song van The Beatles uit de jaren stillekens), zetten zij haast dagelijks wel ergens één van de belangrijkste wereldsteden in brand.

Intussen feliceert Hamas de Palestijnen om hun vrouwen, kinderen en bejaarden in het vuur van de strijd te gooien en zich op te werpen als menselijk schild en hun leven te offeren om de oorlog van Hamas tegen de Joodse staat mogelijk te maken.

Niet onbelangrijk detail:  de kassa van Mahmoud Abbas moet weer bijgevuld worden met miljoenen  Amerikaanse dollars en Europese euros – waarvan de helft rechtstreeks in de oorlogskas van Hamas wordt doorgestort. Straks is het conflict voorbij en moeten er weer tunnels gegraven worden en oorlogsmateriaal aangekocht en zoals idereen weet: “koken kost geld.”

In een interview met Al Jazeera TV van 1 augustus 2014, bedankt Hamaswoordvoerder Ismail Radwan  de Palestijnen om zichzelf op te offeren in de genocidale strijd tegen Israël en zich op te werpen als menselijke barricades tegen het IDF, zodat Hamasterroristen buiten schot blijven en vanachter de ruggen van hun burgers onverminderd raketten en granaten kunnen blijven afvuren naar de Joodse staat.

Voor wie een definitie zoekt voor het Palestijnse moederschap en de rol van de vrouw onder Islamistische Jihadisten in Gaza en de West Bank, vindt ze bv. hier:

“We have the unborn martyrs in our wombs and drop bombs in here because all that we blow up is mines in minefields. They [Palestinians] resonate in refugee camps and hosted by Zionist Nazis.”

(vert. “Wij dragen de ongeboren martelaars in onze baarmoeders en gooien hier bommen af omdat het enige wat wij opblazen, mijnen zijn in mijnenvelden. Zij [de Palestijnen] resoneren in vluchtelingenkampen en gehost door Zionistische nazi’s.”)

De legendarische 4de premier van Israël, Golda Meir (1898-1978), zei er ooit dit over:

“Vrede zal komen vanaf het ogenblik dat de Arabieren meer van hun kinderen zullen houden dan dat zij ons haten.”

door Brabosh.com