Twee terreurcellen van Hamas via tunnels in Israël uitgeschakeld door het IDF +video

Deze maandagochtend 21 juli ’14 trachtten terroristen van Hamas op twee verschillende plaatsen, twee kibboetsen Erez en Nir Am, in Israël aanslagen uit te voeren. Omstreeks 6u40 (locale tijd) kropen 5 terroristen nabij de kibboets Erez via een tunnel uit de grond maar ze werden vrijwel onmiddellijk gespot door de IAF, die prompt het vuur opende en de terreurcel uitschakelde.

Wat er met de tweede terreurcel gebeurde kan u zien op de videobeelden bovenaan. Nabij de kibboets Nir Am, dook een tweede groep van tien terroristen op uit de grond aan de Israëlische kant van de grens. Op de beelden is te zien hoe de terroristen zich trachten te verbergen in het gras.

Echter, ze werden vanuit de lucht snel opgemerkt en er werd een IDF-patrouille op afgestuurd. Even later openen ze het vuur op de Israëlische soldaten. Dat lukt blijkbaar niet zo best en de ‘heldhaftige’ terroristen zetten het in pure paniek plots op een lopen, terug naar het tunnelgat. Daar worden ze onder vuur genomen en alle tien uitgeschakeld.

smileyterror2Ongetwijfeld worden ook deze 15 gedode terroristen van Hamas bijgeschreven op de lijst van ‘burger’slachtoffers. “Dat tikt lekker aan,” vinden ze bij Hamas.

Wie zou het anders willen/kunnen/mogen controleren? De VN soms? Of president Barack Obama en/of zijn hofnar John Kerry, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Israëlbashing?

Het dodental is – volgens Hamas – intussen de kaap van 500 gepasseerd en wordt nu op 509 gezet, naast 3.050 gewonden, allemaal ‘burgers’ uiteraard, of wat dacht u?

Opgelet: expliciete beelden! Niet voor gevoelige kijkers!

door Brabosh.com