Abbas’ factie Al Fatah protesteert: wij schieten ook raketten af en hebben ook martelaars! +video

Verhelderende videobeelden van de Al Aqsa Martelaren Brigades, de gewapende vleugel van Al Fatah, de factie van de ‘gematigde’ Palestijnse leider Mahmoud Abbas, die ook in de Gazastrook actief is en net zoals de andere Palestijnse terreurbrigades deelneemt aan de vijandelijkheden en zelf ook raketten afschiet op Israël.

Op zaterdag 12 juli beweerden de Al Aqsa Brigadisten van Abbas dat ze reeds 18 raketten hadden afgevuurd op de Joodse staat. Toch vreemd dat het Westen Mahmoud Abbas blijft omarmen en beschouwen als de ideale vredespartner.

abbas-brusselBrussel, 23 oktober 2013. Herman Van Rompuy, voorzitter van de Europese Raad, ontvangt Mahmoud Abbas die “grote Arabische leider van het Palestijnse volk.” Die hoorde in Ramallah de kassa weer luid rinkelen…

Blijkbaar zien ze in het Westen geen graten in het feit dat Abbas’ politieke factie Al Fatah die hijzelf voorzit, vanuit Gaza raketten afvuurt op Israël. De eenheid tussen Al Fatah en Hamas werpt zo te zien wel degelijk zijn vruchten af. 😦

Op de beelden in de videoclip bovenaan is te zien hoe een lid van de Al Fatah groep in burgerkleding in het midden van de stad èn vanuit de bebouwde kom [!], enkele raketten afvuurt, die hij had verborgen in een klein driewielig karretje afgedekt met een stuk karton.

Indien Israël een bom op de man en zijn karretje zou gooien zou de terrorist naar alle waarschijnlijkheid worden genoteerd op de lijst van burgerslachtoffers. Zo gaat dat in Hamastan. En in het Westen zwelgen die onnozele politici en zelfbenoemde mensenrechtenactivisten al die flauwe kul, leugens en misleiding als zoete koek gretig naar binnen.

De Al Aqsa Brigadisten van Mahmoud Abbas hadden dit filmpje met opzet geplaatst omdat in het kader van het eenheidsakkoord tussen Al Fatah en Hamas, Al Fatah het verwijt had gekregen dat ze zich niet hielden aan het akkoord.

Samy Abu Zohry, een woordvoerder van Hamas, zei in een online verklaring dat de Palestijnse president Mahmoud Abbas de strijd van Hamas tegen Israël niet steunde en hij noemde Abbas een “oorlogsverrader“. Hij voegde eraan toe dat “Meneer Abbas de vijandige houdingen dient tegen onze burgers en tegen ons verzet.”

Woordvoerder van Al Fatah, Ziad Abu Ein, zei dat de omschrijving niet eerlijk was en voegde eraan dat de strijders van Al Fatah wel degelijk “deelnemen aan het afvuren van raketten naar Israël” en dat reeds twee Fatahleden waren omgekomen in de strijd. “Fatah leidt op de Westbank de [gewapende] strijd tegen de Israëlische bezetting,” zei Abu Ein.

Let wel, ik heb het hier niét over Hamas maar over Al Fatah van PA-president Mahmoud Abbas!

two-faced-abu-mazen2

De twee gezichten van Abu Mazen, aka PA-president Mahmoud Abbas

door Brabosh.com