Hamas’ vijfkoppige terreurcel infiltreert Israël via de zee, maar werd snel uitgeschakeld +video

qassam-terreurcel

Laatst bijgewerkt: woensdag, 9 juli 2014 om 14u03'

Op dinsdagavond 8 juli ’14, omstreeks 20u00 locale tijd (Belgische tijd +1 uur), was een vijfkoppig zelfmoordcommando van Hamas via de zee aan land gegaan in de duinen van Israël, even ten noorden van de Gazastrook nabij Ashkelon.

hamas-nitwits2Het werkelijke doel van hun zelfmoordmissie is niet bekend. Vermoedelijk trachtten ze een Israëlische militaire post te overvallen en een of meerdere Israëlische soldaten te ontvoeren om ze later om te ruilen voor een veelvoud aan Palestijnse gevangen terroristen in Israëlische cellen.

In hun weg naar de kibboets van Zikim, ruwweg anderhalve kilometer verwijderd van Gaza, stootten de Qassam Brigadisten op een patrouille van de beroemde Israëlische Givati Brigade. Een vuurgevecht brak uit, de terroristen wierpen met handgranaten, maar kozen uiteindelijk het hazepad.

In de videobeelden hieronder, die met een bewakingscamera werden gemaakt door een vrouwelijke IDF-soldaat, is te zien hoe twee Hamasterroristen het vuur openen op de Israëlische militaire post. Het wapen van de Hamasmilitant rechts lijkt blijkbaar te blokkeren.

Even later zetten de vijf terroristen het op een loopje, achterna gezeten door een Israëlische helicopter, die hen één na één onverbiddelijk ‘neutraliseert’.

Video: Het IDF neutraliseert terreurcel van Hamas
Opgelet! Niet voor gevoelige zielen

In een rechtstreekse confrontatie met het IDF zijn de miserabel opgeleide Hamasterroristen duidelijk niet opgewassen. Joodse slapende vrouwen, kinderen en babies kelen in het holst van de nacht gaat hen blijkbaar heel wat beter af.

Binnen het kwartier na hun aankomst op het Israëlische strand, was de hele missie weer over and out en ging definitief het licht uit voor deze Qassam Brigadisten. De hele Hamasoperatie, vermoedelijk ‘Operation 72 Virgins‘ genaamd, was blijkbaar nogal knullig voorbereid en bij voorbaat tot mislukken gedoemd.

Echter, volgens de website van de Al-Qassam Brigades, verliep de hele missie zoals gepland en werden er een aantal Israëlische soldaten gewond of gedood. Echter dat bericht werd korte tijd later gewist en er is verder geen spoor meer terug te vinden van de mislukte actie.

Maar goed, als het doel van de terreurcel was om zo snel mogelijk bij hun zo begeerde beloning van 72 maagden te raken, kan men inderdaad van een groot Palestijns ‘succes’ spreken.

Ook de Israëlische Marine toont beelden
van het neutraliseren van de terroristen

door Brabosh.com

2 gedachtes over “Hamas’ vijfkoppige terreurcel infiltreert Israël via de zee, maar werd snel uitgeschakeld +video

  1. Op een of andere manier doen deze beelden me goed. Natuurlijk er worden mensen gedood. Weet echter (helaas zijn ook mensen die niet willen weten, of doen alsof) waar deze mensen voor staan en wat hun methoden zijn. Het is goed dat er van tijd tot tijd schoonmaak gehouden wordt. Hoop dat Israël met haar jongste actie ook in Gaza de straten goed kuist van Hamas gespuis.

    Like

Reacties zijn gesloten.