Hamas waarschuwt ‘kolonisten’ van Beersjeba: ‘Pak je biezen vooraleer het te laat is!’ +video

De terreurgroep Hamas geeft haar oorlogspropaganda tegen de Joodse staat nog wat extra gewicht door heden bovenstaande videoclip uit te brengen via YouTube, die wellicht door haar medialeugenmachine Pallywood werd geproduceerd.

In de bewuste videoclip refereert Hamas naar de rakettenaanval op de Israëlische grootstad Beersjeba met haar ca. 200.000 inwoners en roept in het Hebreeuws haar inwoners aan om te vluchten “vooraleer het te laat is.” In het Hebreeuws en Arabisch luidt het verder:

“Aan de kolonisten van Beersjeba, uw leiders hebben onze kinderen vermoord, onze huizen gebombardeerd en jullie ter dood veroordeeld.

Pak je biezen vooraleer het te laat is!”

Hoewel Beersjeba duidelijk binnen de Groene Lijn ligt, de ‘pre-1967 lijn’ volgens Obama, worden toch haar inwoners aangeduid als “kolonisten”, waarmee Hamas duidelijk maakt dat wanneer het bezweert om “heel Palestina te bevrijden” dit in feite “héél Israël” inhoudt “van de Rivier tot aan de Zee.”

Mahmoud Abbas zal nog veel moeite krijgen om Hamas samen met zijn factie Al Fatah in hetzelfde gareel te krijgen van de Palestijnse Autoriteit.

Nog maar pas zaterdag jongstleden sprak PA-president Mahmoud Abbas met Hamasleider Khaled Meshaal en vroeg hem om onmiddellijk te stoppen met het bestoken van Israël met raketten en aldus elke mogelijke escalatie te verhinderen, omdat volgens Abbas “Israël op zoek is naar ‘een excuus’ om de Gazastrook binnen te vallen.”

De videoclip hierboven is het directe antwoord van het leiderschap van Hamas in de Strook aan PA-president Abbas èn aan Israël en de bewoners van Beersjeba.

door Brabosh.com