Betoging in Den Haag van ‘vredesactivisten’ van ISIS voor vrijlating van Syriëronselaars +video

Pro-ISIS betoging in Den Haag van 4 juli 2014

Omroepwest.nl berichtte gisteren dat op vrijdagmiddag 4 juli 2014 in de Schilderswijk in Den Haag, een groep radicale moslims demonstreerde voor de vrijlating van Oussama C., nom de guerre Abou Yazeed, en andere ‘moslimgevangenen’.

Islamic-swordDe demonstranten toonden onder meer de ‘tawheed’ vlag, die ook wordt gebruikt door strijders van de islamitische terreurorganisatie IS (Islamitische Staat, voorheen ISIS). C. zit vast op verdenking van het ronselen voor de gewapende strijd in Syrië.

Op de video is te zien en horen hoe de manifestanten ‘vredelievende ‘ liedjes zongen zoals bijvoorbeeld het gekende strijdlied tegen de Joden: “Khaybar, Khaybar, O Joden, het Leger van Mohammed is aankomst!” evenals slogans zoals “Down, down USA!” en “Down, down Israel!

Maar het tafereel speelde zich af in het Nederlandse Den Haag, dus mogen we er met stellige zekerheid vanuit gaan dat het wellicht campagnevoerders voor de mensenrechten zijn geweest die hier de show stalen, aldus EoZ op zijn blog over het ding in Den Haag.

In de Islamitische traditie, wordt het lied “Khaybar Khaybar, ya yahud, Jaish Muhammad, sa yahud”, wat zoveel betekent als “Joden, herinner je Khaybar, het leger van Mohammed keert weer”, gebruikt als strijdkreet wanneer zij Joden of Israëliërs aanvallen. Het wordt dus vrij veel gezongen in het Midden-Oosten (he he!) en dat tot op vandaag. Lees op deze blog hier meer over de historiek achter dat strijdlied.

Zo werd het lied onder meer gezongen op het schip de Mavi Marmara van het Free Gaza Flotilla in mei 2010. Echter dat ‘leger(tje) van Mohammed’ van 4 jaar geleden werd toen door een handvol IDF-soldaten vrij snel in de pan gehakt.

moordenaars2Dit leidde tot grote frustratie bij de Turkse premier Recip Erdogan en de rest van zijn ‘Ottomaanse’ dwazen, met in hun zog een rist westerse Israëlbashers en andere Jodenhatende nitwits…

Op de bijeenkomst in de Schilderswijk sprak onder anderen Azzedine C., beter bekend met zijn nom de guerre Abou Moussa. Tegen hem is aangifte gedaan voor het ronselen van jihadstrijders. De AIVD noemde de dreiging van teruggekeerde jihadisten deze week groter dan ooit.

Volgens de politie was de demonstratie in de Haagse Schilderswijk aangevraagd en heeft de liberale VVD burgemeester Jozias van Aartsen toestemming verleend. Blijkbaar zag de suffe burgemeester geen graten in de dreiging van deze ISIS strijders en sympathisanten. Vrije meningsuiting voor alles, niewaar?

Sufferds zoals deze magistraat komen helaas pas in actie als het dak naar beneden komt…. (meestal zelfs nadien). Naast de olifant in het salon kijken, of erover kijken, is wat hen siert en waar wij met z’n allen de prijs voor betalen.

iraq-executionISIS militanten in actie in Irak: live executie van een opposant
Met wat ‘geluk’ straks ook in Nederland?

door Brabosh.com


Gerelateerd op Brabosh.com:

 • ISIS beweging in Gaza eist ontvoering en moord op van de drie Joodse jongens in Hebron [lezen]
 • De moordenaars zijn onder ons: ‘ISIS-terreur geworteld in islamitische cultuur’ zegt Leon De Winter [lezen]
 • ISIS wil Jeruzalem veroveren en de Joden uitroeien in het hele Midden-Oosten [lezen]
 • Opmars in Syrië en Irak van de islamistische terreurgroep ISIS baart Israël grote zorgen [lezen]

6 gedachtes over “Betoging in Den Haag van ‘vredesactivisten’ van ISIS voor vrijlating van Syriëronselaars +video

 1. Zo’n grote groep demonstranten op een vrijdagmiddag in Den Haag? Ik neem aan dat ze allemaal een snipperdag van hun werkgever gekregen hebben.
  Ooh ja, het is natuurlijk Rammedan, dan kunnen ze helemaal niet werken.

  Like

 2. Maar wel heeft van Aartsen de vrijheidsvlag De Morgenstervlag verboden waar de Nieuw-Guinea-Veteranen zo voor gestreden hebben tegen de Islamitisische vijand Indonesie. De Vijfde Colonne is wijd en zijd verweven in de Nederlandse politiek.Wij als veteranen worden verraden en uitgeleverd aan de islamitische vijand.

  Like

 3. en wij mochten van de politie op 26 juni (toen we heel rustig en o zo fatsoenlijk voor de 3 ontvoerde Israelische jongens demonstreerden bij het pal. ‘consulaat’) niet eens een foto van de jongens bij hun afgeven!

  Like

Reacties zijn gesloten.