Drie Joodse ontvoerde jongens vermoord teruggevonden in Hebron

tieners-vermist3

Gisterennamiddag, maandag 30 juni om 17u00 locale Israëlische tijd, werden de drie lichamen teruggevonden van de vermiste drie Joodse jongens.

Het gaat om Eyal Yifrach, 19 jaar uit Elad nabij Petah Tikva; Gil-ad Shaar, 16 jaar uit Talmon op de Westbank en Naftali Frenkel, 16 jaar van Israëlisch-Amerikaanse dubbele nationaliteit afkomstig uit Nof Ayalon nabij Modi’in.

De drie jongens werden vermoord teruggevonden in de omgeving van Hebron, halfbegraven in een open veld, op ongeveer 20 kilometers van de plek van waar ze werden ontvoerd. Ze werden waarschijnlijk vrij kort na hun ontvoering op 12 juni ’14 vermoord.

De verslagenheid in Israël is groot.

Later meer.


Meer nieuws op:

 1. The Times of Israel:
  ♦ Bodies of three kidnapped teens found; Netanyahu calls families – Partially buried bodies of Eyal Yifrach, Gil-ad Shaar and Naftali Fraenkel, who were kidnapped on June 12, found in a field north of Hebron; cabinet meets in emergency session [lezen]
  ♦ Israel delays decision on response to killing of three teenagers – Ministers to meet again Tuesday, after funerals of Eyal Yifrach, Gil-ad Shaar and Naftali Fraenkel, whose bodies were found Monday in a field north of Hebron [lezen]
  ♦ Hamas will pay, says PM, after bodies of kidnapped teens found – Cabinet meets to decide response after partially buried bodies of Eyal Yifrach, Gil-ad Shaar and Naftali Fraenkel, who were kidnapped on June 12, are found in a field north of Hebron [lezen]
 2. Arutz Sheva:
  ♦ Details Emerging on How Bodies of Teens Were Located – Local guides, optician from Elad assisted IDF in locating bodies of kidnapped teens; door Elad Benari [lezen]
  ♦ Homes of Kidnappers Demolished – IDF demolishes the homes of the two main suspects in the kidnapping and killing of three teenagers, according to eyewitnesses [lezen]
  ♦ Cabinet Discusses Response to Murder, No Decision Reached – Meeting of the Security Cabinet on possible responses to the murder of the three Israeli teenagers ends without a consensus; door Elad Benari [lezen]

3 gedachtes over “Drie Joodse ontvoerde jongens vermoord teruggevonden in Hebron

 1. Het voelt alsof ik 3 vrienden heb verloren, hoewel ik de jongens niet ken. Kun je nagaan hoe dat in Israël wordt gevoeld. Daar hebben ze 3 van hun zonen verloren. De verslagenheid voert begrijpelijk nu nog de boventoon, maar vanbinnen kookt de woede bij elke Israëli en elke vriend van Israël. Dat HaShem de ouders, familie en vrienden troost en kracht mag geven!

  Like

 2. Deze reactie ontving ik van een Joodse vriend uit Israël:

  “At this time, when we have once again been exposed to the incomprehensible cruelty of the terrorists, it is important that Israel respond with extreme military force to discourage our enemy. We must make it abundantly clear that Jewish blood is not cheap.

  Our response must include the expansion of our presence in Judea and Samaria. This Zionist response makes a necessary statement to our enemy; that they will not be able to harm us in this Holy Land. As their terrorism grows, so will our resolve. They will attack and we will build. And they will learn that their violence is no match for our faith.”

  Ik wilde die graag doorgeven!

  Like

 3. ’t Is gewoon verschrikkelijk! Ik heb vooral met de ouders te doen, die tot het laatste moment zijn blijven hopen.

  Helaas kon ik de voorbije dagen niet veel berichten omdat ik vier lange dagen heb gewerkt waarvan drie in het buitenland. Maar vanaf morgen ga ik er weer tegenaan.

  Like

Reacties zijn gesloten.