Palestijnse moslims onthalen Joden op de Tempelberg met veelzeggende ‘drie-vingergroet’ +video

drie-vingers2

Gisterochtend, 25 juni 2014, maakten een aantal Joodse Israëliërs een vreedzame wandeling om de heilige plaats op de Tempelberg in Jeruzalem te bezoeken. Hieronder zijn de beelden van die wandeling waarop tevens te zien is hoe ze werden bespot en uitgejouwd door honderden Palestijnse moslims die luidkeels Alu Akhbar (Allah is Groot) krijsten.

drie-vingergroetOnder het oorverdovend Palestijns kabaal maakten vele Palestijnen de “drie-vingergroet”, het gekende gebaar waarop de Palestijnen de ontvoering van de drie Joodse studenten vieren. De laatste rage in de Pal-Arabische campagne in de sociale media is de ‘drie-vinger groet‘, bij wijze van viering van de ontvoering van de drie Joodse jongens Eyal Yifrah, Gilad Shayar en Naftali Frenkel, door Hamas.

Ze noemen het de ‘Drie Shalits‘ verwijzend naar de gijzeling van soldaat Gilad Shalit die gedurende 5 ½ jaar door Hamas werd verborgen ergens in een gat in de grond in de Gazastrook. Shalit werd uiteindelijk vrijgelaten in ruil voor 1027 gevangen Palestijnse terroristen en massamoordenaars.

De Palestijnen posten in de sociale media (Facebook, twitter enz.) plaatjes van hun kinderen die de ‘Drie Shalits’ uitbrengen. Ze hebben zelfs taarten gebakken met de groet.

Wat een ziekelijke gemeenschap hebben de Palestijnen gecreëerd die compleet doordrongen van Jodenhaat hun genocidale intenties van de ene generatie doorgeven naar de volgende. Wie hier ooit een duurzaam vredesakkoord uit wil distilleren zal bijzonder creatief uit de hoek moeten komen.

door Brabosh.com


Bronnen:

  1. Elder of Ziyon Blog:
    ♦ Muslims on Temple Mount taunt Jews with three-fingered kidnap gesture (video) [lezen]
  2. Israel-Palestina Info:
    ♦ Het drie vingerige Palestijnse overwinningsteken; door Ratna Pelle [lezen]

Gerelateerd op Brabosh.com:

  • ‘Drie-vinger groet’ in de Palestijnse sociale media is een nieuw dieptepunt in Arabische Jodenhaat [lezen]

2 gedachtes over “Palestijnse moslims onthalen Joden op de Tempelberg met veelzeggende ‘drie-vingergroet’ +video

  1. En die zieke geesten (geesteszieke Arabieren) worden door onze kerken en overheid gesubsidieerd. Gesponsorde jodenhaat, kan het nog gekker? Maar de stichter van zijn volk zal dit uiteindelijk niet over zijn kant laten gaan. Tachtig procent van alle profetieën in Zijn Woord zijn al vervuld, de laatste twintig procent gaan heel snel, is volop aan de gang.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.