Het oorverdovende zwijgen van de Amerikaanse president Barack Obama wordt stilaan gênant

zomerkamp-2014Zomerkamp voor de kinderen van Hamas in Gaza, zaterdag 21 juni 2014. Voor welke kinderen kiest president Barack Obama? Voor deze of voor de drie door Hamas ontvoerde Joodse tieners?

“Het belangrijkste is niet wat de goyim (de volkeren) zeggen, maar wat de Joden doen.
[Israël’s eerste premier David Ben-Goerion]

Een stem die we sinds het begin van de ontvoering van de drie Joodse jongens, vandaag tien dagen geleden, nog niet hebben gehoord, is die van de Amerikaanse president Barack Obama. Waar blijft hij nu met zijn permanent opgeheven vermanend vingertje jegens de Joodse Staat?

bring-back2Negen maanden lang heeft Obama tijdens de duur van het vredesproces Israël voortdurend het mes op de keel gedrukt om vooral te blijven doorgaan met handelen en toegevingen te maken aan de Palestijnse Autoriteit.

En thans, terwijl Israël midden in de ernstigste ontvoeringscrisis zit sinds het einde van de Zesdaagse Oorlog in 1967, is Barack Obama in de verste verte niet meer te bespeuren.

Wat is er aan de hand met president Obama? Vanwaar dat zwijgen als er moet gesproken worden?

David Rubin heeft er een antwoord op gegeven in ‘Obama’s Deafening Silence‘:

De ontvoeringscrisis van de Israëlische tieners loopt verder en het merendeel van mijn focus is gericht op het zwakke antwoord van Israël’s politieke leiderschap in de confrontatie met het tweekoppige Hamas-Fatah monster, gemeenzaam bekend als de Palestijnse Autoriteit (PA). Terwijl premier Netanjahoe op zijn tenen blijft dansen rondom Abbas en zijn Fatah terroristen, erover wakend dat hij geen enkel haar krenkt op hun hoofden, is het zeker niet onredelijk om hem te vragen voor een publieke verklairng waarom hij geen sterkere benadering inneemt.

obamajihad2Na zijn openlijke dreigementen om “Abbas en Al Fatah verantwoordelijk te houden” voor de eenheidsregering met Hamas en voor elk daaruit voortvloeiend terrorisme dat naar voren komt, waar is Bibi nu bang voor? Zou het kunnen dat hij zich zorgen maakt om wat de wereld zal zeggen, of meer accuraat en specifieker, wat president Obama zal doen?

En nu we het daar toch over hebben, waar is Obama? Sinds de drie Israëlische jongens werden ontvoerd, is de Amerikaanse president mysterieus stil gebleven. Ja, ik weet dat hij zijn problemen in Irak heeft, waar hij gek genoeg de door Iran gesteunde sjiitische moslims ondersteunt die vechten tegen de door Al Qaeda gesteunde soennistische moslims, net alsof elke zijde de steun van om het even wie zou verdienen.

Niettegenstaande dat is president Obama nog steeds de ogenschijnlijke leider van de vrije wereld (zelfs als zijn carrière het product is van een botsing tussen islamistische ideologiëen en seculiere communisten – is hij nog steeds de President van de Verenigde Staten).

Historisch staan Amerikaanse presidenten ervoor bekend zich uit te spreken namens de vrijheid. Vandaar dat het toch correct zou zijn van Israël om enkele kordate woorden van morele steun te verwachten en misschien zelfs een Amerikaanse eis dat de Hamas-Fatah PA alliantie de onmiddellijke vrijheid zou eisen van de drie tieners?

Het voor de hand liggend probleem is dat Obama, Kerry en ja ook Hillary Clinton, zo zwaar geïnvesteerd hebben in de Hamas-Fatah PA en zo hevig gekant zijn tegen de Joodse ‘kolonist”, dat zij elk gevoel voor menselijkheid zijn verloren.

Voor hen is om het even welke Jood die leeft in het voorvaderlijke thuisland en het waagt om een voet te zetten in het Bijbelse hartland van Judea of Samaria, een “obstakel voor de vrede” en vandaar het verdient heeft om te worden aangevallen of in dit geval te worden ontvoerd. 

De intrieste realiteit is dat Barack Hussein Obama en zijn trawanten geen vrienden zijn van Israël en dat ook nooit zijn geweest. Maar we hebben het hier over de ontvoering van Israëlische kinderen en de onmenselijke stilte die in het Witte Huis heerst, die wordt gehoord in Israël – luid en duidelijk.

Tijdens om het even welke gebeurtenis, kunnen wij enkel betrouwen op de Almachtige, en hij zal naast ons staan als we kordaat optreden in de geest van Joshua en Koning King David om onze vijanden te verpletteren – en de Hamas-Fatah Palestijnse Autoriteit is inderdaad een bittere vijand. Droevig genoeg zal het overgrote deel van de wereld ons andermaal veroordelen, maar we moeten blijven doorgaan met te groeien en onze natie te verdedigen.

Artikel van David Rubin, in een vertaling van Brabosh.com

kids05

6 gedachtes over “Het oorverdovende zwijgen van de Amerikaanse president Barack Obama wordt stilaan gênant

 1. Thomasson, jij hebt helemaal gelijk. Ook de strook van Gaza had nooit opgegeven moeten worden. Dat de grootste blunder geweest sinds het tekenen van de Oslo-akkoorden. Dat de Serviers nog wat af te rekenen hadden met de moslims en Kroaten, dat klopt ook als een bus want ook zij zijn verschrikkelijk vervolgd door die twee in WO2.

  Like

 2. @Veteraan
  Ik ben helemaal met je eens dat Israël is op zichzelf aangewezen. Er is in dat opzicht geen verschil tussen nu of het verleden. Een feit dat gelijk staat aan een mathematisch axioma. Helaas, is Bibi een zwakkeling met een zeer beperkte leiderscapaciteit. Om de PA en de Gaza-strook uit te schakelen, is het veel te laat!. Dat moest tijdens de ‘Zes daagse Oorlog’ worden gedaan.
  Het ziet er naar uit dat de Joegoslavische leider, Slobodan Milosevic, heeft veel geleerd van de fouten die tijdens de Israëlische oorlog van juni 1967 zijn gemaakt. Dat ziet men in de oorlog in Bosnië-Herzegovina. De Serviërs hadden met de Kroaten en de Bosniërs een bloedige appel te schillen. Deze appel stamt nog uit de Tweede Wereldoorlog; waar de Kroatische Ustasha’s and de Bosnische Handshar (Islamitische SS divisie) grote pogroms onder de Serviërs hadden aangericht.
  In de jaren ’90 kwam ‘de tijd van betaling’. Milosevice en zijn ‘Compagnon de la Chanson’ Radovan Kשradzic en generaal Ratko Mladic waren briljante strategen. Ze begrepen dat het nemen van gebieden is niet genoeg. Men moet er voor de toekomst zorgen dat de bevolking daar niet in staat zou zijn om problemen te veroorzaken. Zo kwam het idee van de etnische zuivering. Het is een feit dat de gebieden die tijdens de Joegoslavische oorlog door de Serviërs zijn genomen, horen nu bij Servië. (Republika Srpska).
  Ariel Sharon dacht intelligent te zijn en de nederzettingen in Gaza Strook te ruimen. Dat was een grove fout; vooral de opruiming van de drie noordelijke nederzettingen: Nissaniet, Dugit en Elei Sinai. Direct daarna begonnen de beschietingen van raketten op Israël; w.o, lange afstand raketten die zelfs Ashdod hadden bereikt. De enige goede manier om met de Palestijnen om te gaan, is een constante Drones oorlog. PA en de Gaza strook moeten dag en nacht door drones worden geobserveerd. Zodra er iets aan de knikker is, direct bombarderen. Het is een win-win situatie: geen Israëlische soldaat moet er voor worden opgeofferd en terroristen worden op ‘real time’ geëlimineerd. Vrede zal in dat gebied toch nooit komen, dus men moet risico tot een minimum beperken. De winnaar is degenen met de meeste techniek en hoogopgeleide soldaten.

  Like

 3. Barrack Hussein Obama, de ‘ogenschijnlijke leider v. h. vrije Westen.
  Barrack Hussein Obama is ‘zéker géén leider van het allang niet meer vrije Westen.

  Hij is een Moslim manipulator en een president voor een beperkte groep mensen. Zo is hij opgevoed. Lees zijn achtergrond en alles wordt duidelijk. Maar hij is niet schuldig. Het zijn de Amerikanen die deze president niet één, maar twee keer hebben gekozen, met alle gevolgen van dien voor de wereld.

  Like

 4. Uitstekende bijdrage van David Rubin. Israel is altijd al op zichzelf aangewezen geweest. Nu meer dan ooit. Bibi zou er goed aan doen de PA eens en voorgoed uit te schakelen in Judea en Samaria en Hamas in de strook van Gaza want ook dat was Israelisch grondgebied. Pas dan krijgt Israel weer aanzien in de wereld, net als voor de “vredesbesprekingen”. Met de oplopende jodenhaat moet Israel een mokerslag uitdelen in het M-O om weer een land te worden om terdege rekening te houden. Israel, mijn land, Israel, Land van de Vrede, Israel, Shalom.

  Like

 5. Wat verwacht men van een Amerikaanse president die de naam Barrack, Hussein Obama draagt? Een zoon van een Afrikaanse moslim? Het kan zelfs zijn dat een deel van zijn Afrikaanse familie is bij de terreurgroep Al Shabaab aangesloten. De mensen die hem als president kozen, aren zeer onverantwoordelijk en gevaarlijk bezig. Het is ook aan te nemen dat islamitische OPEC-landen hadden zeer veel geld aan zijn campagne geïnvesteerd. Net als bij iedere verkiezing van een Amerikaanse president, de president dient op de eerste plaats de belangen van de mensen die in zijn ‘campaign’ hadden geïnvesteerd. De stomme kiezers zijn uitsluitend goed op weg naar de stembus. Verder niet. Er zijn nu bronnen onthuld dat zijn administratie contact heeft met de Moslim Broederschap. Zie http://gulfnews.com/news/region/libya/us-document-reveals-cooperation-between-washington-and-brotherhood-1.1349207
  Vlak na zijn verkiezingen bracht hij een bezoek aan Caïro en daar een Congres van de Wereld Islam zei hij in een speech: “I am one of you!”. http://beforeitsnews.com/obama/2012/07/obama-said-to-muslim-world-i-am-one-of-you-in-aramaic-2407150.html

  Like

 6. Sjalom;
  Vooral de laatste alinea duidt er op, dat ondanks de meningen van de diverse christelijke en aan Vaticanus geliëerde (en dat zijn zij allemaal); de Raadsbesluiten van de Eeuwige vaststaan!
  En dat Hij JHVH recht en gerechtigheid aan Zijn volk zal brengen.
  Moge Zijn Koninkrijk spoedig komen.
  Cjak Sameach

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.