Palestijnse eenheid! Terroristenleiders houden gezamelijke persconferentie in de Gazastrook

terror-unity2Sjeik Khader Habib (midden), een leider van de Islamitische Jihad, leest de gemeenschappelijke verklaring voor

De (Arabisch-talige) Palestijnse nieuwssite PalToday bericht dat leiders van Hamas, Al-Fatah (Mahmoud Abbas’ factie), Islamitische Jihad, de Volksverzet Comitées (PRC) en andere terreurgroepen vandaag een gezamelijke persconferentie hielden, waarin ze verklaarden dat ze “klaar staan om om elk militaire operatie die door de Israëlische bezetter wordt gelanceerd in de Gazastrook tegen ons volk, af te weren.

Sjeik Khader Habib, een leider van de Islamitische Jihad, Hamas-woordvoerder Sami Abu Zuhri en Dr. Fayez Abu Eita, een leider van de Al-Fatah-beweging van de ‘gematigde’ president Mahmoud Abbas in Gaza, verklaarden dat “alle facties verenigd zijn om de Israëlische escalatie tegen de Gazastrook door de onophoudelijke beschietingen en aanvallen op de oostgrens ongerechtvaardigd zijn en roepen de internationale gemeenschap op om de Israëlische agressie en de Zionistische misdaden tegen Gaza te stoppen.

Dit is wat je voor het IDF zou kunnen noemen een “doelwitrijke omgeving.”

[Ps: “If you think you are too small to be effective,
you have never been in bed with a mosquito.” 😉 ]

Bij het plaatje hieronder: leden van de Nasser Saladin Brigades, de gewapende vleugel van de Volksverzet Comitées (PRC) in volle actie. Een tijdje geleden bevestigden de Volksverzetscomités dat Hamas hen niet verhindert om raketten afschieten op Israël.

Het klopt dat Hamas zich sinds 2007 wat inhoudt om zelf raketten en mortiergranaten af te vuren, maar dat hoeven ze ook niet zelf te doen vermits ze in Gaza beschikken over een dozijn gelieerde terreurgroepen, zoals de PRC, de Islamitische Jihad, de PFLP, de PFLP-GC enz., die dat wel in hun plaats doen.

Aldus tracht Hamas het Westen om de tuin te leiden en een imago van een bepaalde ‘gematigdheid’ verkopen aan Jan Publiek. Vandaar dat Israël tot voor kort Hamas verantwoordelijk hield voor elke raket en granaat die vanuit Gaza op haar grondgebied neerdondert.

Echter, sinds de eenheidsverklaring van 23 april en de vorming van een eenheidskabinet op 2 juni jongstleden, wordt door de Israëlische premier Benjamin Netanjahoe president Mahoud Abbas persoonlijk verantwoordelijk gesteld voor de terreuracties die vanuit àlle Palestijnse gebieden tegen de Joodse staat worden uitgevoerd, met inbegrip van Gaza.

prc01

door Brabosh.com


Met dank aan EoZ voor de hint.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.