‘Drie-vinger groet’ in de Palestijnse sociale media is een nieuw dieptepunt in Arabische Jodenhaat

drievingers-groet

Laatst bijgewerkt: woensdag, 18 juni 2014 om 10u29'

De laatste rage in de Pal-Arabische campagne in de sociale media is de ‘drie-vinger groet‘, bij wijze van viering van de ontvoering van de drie Joodse jongens Eyal Yifrah, Gilad Shayar en Naftali Frenkel, door Hamas. Ze noemen het de ‘Drie Shalits‘ verwijzend naar de gijzeling van soldaat Gilad Shalit die gedurende 5 ½ jaar door Hamas werd verborgen ergens in een gat in de grond in de Gazastrook. Shalit werd uiteindelijk vrijgelaten in ruil voor 1027 gevangen Palestijnse terroristen en massamoordenaars.

De Palestijnen posten in de sociale media (Facebook, twitter enz.) plaatjes van hun kinderen die de ‘Drie Shalits’ uitbrengen. Ze hebben zelfs taarten gebakken met de groet. Wat een ziekelijke gemeenschap hebben de Palestijnen  gecreëerd die compleet doordrongen van Jodenhaat hun genocidale intenties van de ene generatie doorgeven naar de volgende. Wie hier ooit een duurzaam vredesakkoord uit wil distilleren zal bijzonder creatief uit de hoek moeten komen. 😦

sick09Nog een andere cartoon vanop de Facebookpagina van Al Fatah: “Deze keer drie Shalits,” zegt een Palestijnse gevangene tegen zijn Israëlische bewaker vanuit zijn cel [bron] Veel meer ‘Three Shalits’ hier op Facebook.

door Brabosh.com


Bronnen:

 1. The Jewish Press:
  ♦ Three Fingered Salute – New Low, Even for ‘Palestinian’ Society – “Palestinian” society reaches new lows as they post photographs of their children celebrating the kidnapping of Jewish children; door Shalom Bear [lezen]
 2. Ynet News:
  ♦ Palestinian campaign celebrates kidnapping – Propaganda battle between Israel and Palestinians steps up gear as Palestinians launch ‘The Three Shalits’ campaign, featuring citizens holding up three fingers; door Roi Kais [lezen]
 3. Jerusalem Online:
  ♦ Palestinian Children’s Campaign: “Three Shalit’s” – Cartoons, hashtags and small children: the Palestinians launched a campaign in recent days by the name “three Shalit’s.” The goal is to demonstrate their achievement and the implications for Israel. This is how the propaganda war appears; door Rachel Avraham [lezen]
 4. The Times of Israel:
  ♦ Mahmoud Abbas’s prisoner dilemma – The president of the Palestinian Authority stands alone in the face of bipartisan support for the kidnapping of Israelis; door Elhanan Miller [lezen]

Gerelateerd op Brabsoh.com:

 • Jodenhaat en Israëlhaat verduistert ontvoeringszaak van drie gegijzelde Israëlische jongens [lezen]
 • Drie Israëlische studenten ontvoerd door Palestijnse terreurorganisatie [lezen]

7 gedachtes over “‘Drie-vinger groet’ in de Palestijnse sociale media is een nieuw dieptepunt in Arabische Jodenhaat

 1. @Jennymees. U moet niet alle haat post lezen van halfidioten. Zonde v. tijd & goed humeur.

  Er zijn sommige ”commentatoren” waarvan ik bij het lezen v. alléén de naam al weet hoe het artikel zal zijn. Gewoon wegklikken. Deze Lode met zijn flutblaadje maakt echt op niemand indruk en beinvloed intelligente mensen met een beschaafde achtergrond écht niet. Hij kan hoogstens op een paar Vlaamse pseudo intellectuelen indruk maken en dat zal het tij niet keren.

  Like

 2. Het dieptepunt in de verslaggeving bij ons wordt bereikt in een artikel op het blof van site De Wereld Morgen. Lode Vanoost schrijft een ellenlang artikel dat de ontvoering het “gruwelijk gevolg is van 48 jaar bezetting”. Hij vermeldt niet eens de namen van de jongens. Reageren is niet mogelijk, want De Wereld Morgen hanteert stalinistische methodes die elke weerwoord uitsluiten.

  Like

 3. Het absolute dieptepunt hier is het artikel van Lode Vanoost op de site De Wereld Morgen “Ontvoering gruwelijk gevolg van 48 jaar bezetting”. Kortom: het is hun eigen schuld, ze hebben het zelf gezocht. In het lange artikel schrijft hij NIETS over de jongens, niet eens hun namen, niets over de ontvoerders… Het gaat ellenlang over de “misdaden” die de Israëliërs voortdurend 48 jaar lang doen. Het is schandalig. De verblinding van deze mensen gaat onnoemelijk ver. Natuurlijk laat de site niet toe om te reageren.

  Like

 4. Zo is dat. Je kan moeilijk krokodillen verwijten dat ze liever een mals jong hertje opvreten ipv rode kool of veldsla.

  De Europeanen echter, hun misdaden jegens het Joodse volk tijdens de vorige eeuw indachtig, zouden toch beter moeten weten en al lang moeten overgeschakeld zijn op een kosjer ipv een Jodenrein dieet. Niet dus.

  Like

 5. Beschuldig niet de “Palestijnen” want dit is wie ze zijn, maar beschuldig de “beschaafde” Europeanen o.l.v. Ashton/v.Rompuy die dit financieren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.