Jodenhaat en Israëlhaat verduistert ontvoeringszaak van drie gegijzelde Israëlische jongens

sick01

Hoewel Mahmoud Abbas met een uitgestreken gezicht tegenover westerse verslaggevers in het Engels verklaarde mee te zullen werken om de drie ontvoerde Joodse jongens weer terug te vinden en anderzijds in één adem elke verantwoordelijkheid afwijst want de “ontvoering gebeurde in een zone die door Israël wordt gecontroleerd”, wordt er off the record weer dapper gefeest in de Palestijnse Autoriteit nav. de kidnapping.

De cartoon hierboven werd op 15 juni 2014 geplaatst op de officiële Facebookpagina van Al Fatah, waarvan Mahmoud Abbas de voorzitter is en die tevens de Palestijnse Autoriteit voorzetelt.

Op de bewuste cartoon worden de drie Israëlische studenten, die sinds donderdagavond 12 juni werden gekidnapt door een Palestijnse terreurgroep (wellicht Hamas), door Al Fatah afgebeeld als ratten met keppeltje en een Davidster bengelend aan een vislijn. Ernaast staat in het Arabisch geschreven : “Een meesterlijke zet.” De implicatie ervan is overduidelijk.

Westerse pers loopt Pallywood achterna
Ook het Uitvoerend Comité van de PLO, de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie die wordt geleid door Mahmoud Abbas en waar zijn partij Al Fatah de dienst uitmaakt, wijst de ‘valse’ Israëlische beschuldiging van de hand, dat de nieuwe Hamas/Fatahregering verantwoordelijk is voor de ontvoering.

Logo van de PLO, de Palestijnse BevrijdingsorganisatieHet Comité beschuldigt Israël van het misbruiken van de ontvoering van de drie jongens als excuus om “de misdaden van de uitbreiding van de nederzettingen te verdoezelen,” het vredesproces te dwarsbomen en verwijt Israël’s oppositie tegen de verzoening tussen Hamas en Al-Fatah.

De internationale pers lijkt overal de PLO/Fatah/PA versie over te nemen want wie gisteren de westerse krantenkoppen heeft doorgenomen leest er exact dezelfde verwijten en in haast dezelfde bewoordingen als in de Arabische pers. De Israëlische nieuwsbulletins worden zoals gewoonlijk straal genegeerd en compleet onder de mat geveegd als zijnde onbetrouwbaar “omdat het van de Joden komt.”

Kort samengevat komt het er volgens de westerse media op neer dat de jongens werden ontvoerd “omdat ze zich bevonden in gebied dat wordt bezet door Israël” en dat het vandaar ook “hun eigen schuld is” dat ze werden gevangen genomen want “ze hadden daar niet mogen zijn.” Als de drie eventueel straks zouden worden terug gevonden met overgesneden kelen, dan is dat allemaal “de schuld van de Israëlische bezetting.”

De Telegraaf.nl op 15 juni 2014:

de-telegraaf

Ps: Hamas is geen ‘beweging’ zoals De Telegraaf schrijft, maar een terreurorganisatie die officieel als zodanig ook door Nederland samen met de overige 27 lidstaten van de Europese Unie (en de VS enz.) op de zwarte lijst van gezochte terroristen en verboden terreurgroepen werd geplaatst! Het feit dat Hamas thans samen met Al Fatah een regering vormt, verandert daar geen jota aan. Iemand zal De Telegraaf daar eens ooit aan mogen herinneren…

In het Westen krijgt Israël zoals steeds de volledige verantwoordelijkheid voor wat hen door de Palestijnen werd en wordt aangedaan. Elke nuancering ontbreekt in de westerse verslaggeving. Enkel wat in de Pal-Arabische media verschijnt komt aan bod en wordt kritiekloos overgenomen zonder het checken van bronnen en feiten. Het enige wat de westerse pers [nog] niet aandurft is het overnemen en publiceren van de Palestijnse antisemitische cartoons.

sick07[De Israëlbashers van Vrede vzw geleid door Ludo De Brabander zwijgen als vermoord over de drie ontvoerde Israëlische kids, maar de Vlaamse ‘Hamasboy’ jammert wel over het feit dat Israël een aantal kopstukken en militanten van Hamas heeft opgeleid “zonder de minste aanleiding.”]

Meer antisemitische cartoons
world cupDe volgende cartoon vervolgt in dezelfde teneur. Met de ‘vangst’ van de drie Israëlische studenten lijken de Palestijnen hun ‘trofee’ reeds binnen gehaald te hebben en hebben het logo van de World Cup 2014 voor de gelegenheid reeds aangepast conform hun ‘overwinning’ op Israël.

De drie handen die de voetbal vasthouden hebben hier de drie gegijzelde jongens vastgegrepen. Het woord ‘Brasil‘ dat onderaan het echte logo staat, werd hier vervangen door ‘Kahlil‘ het Arabisch voor de stad Hebron op de Westbank waar de drie ontvoerd werden.

Deze cartoon werd gepubliceerd in de officiële krant van de Palestijnse Autoriteit, Al-Hayat al Jadida van 15 juni 2014 onder het gezag van Mahmoud Abbas.

sick03

Hetzelfde geldt voor de volgende cartoon, waarbij het overwinningsteken, gewoonlijk met twee vingers van een hand gevormd in een ‘V’, hieronder werd vervangen door drie opgestoken vingers, dwz. de drie gevangen Joodse studenten als symbool voor de ‘overwinning’ op Israël. Deze cartoon werd op 15 juni 2014 op de officiële Facebookpagina van Al Fatah gepubliceerd waarvan Mahmoud Abbas de voorzitter is.

sick04
door Brabosh.com


Bronnen:

 1. Arutz Sheva:
  ♦ Sick: Fatah Posts Cartoon Mocking Kidnapped Teens as ‘Rats’ – Facebook page of Palestinian Authority Chief Mahmoud Abbas’s party posts cartoon portraying abducted Israeli students as rats; door Ari Soffer [lezen]
  ♦ Abbas’s Palestinian Authority, Fatah Celebrate Abduction – More cartoons in official PA paper, Fatah Facebook page, rejoice over kidnapping of three teenagers [lezen]
  ♦ PLO Accuses Netanyahu of ‘Terrorism’ – PLO claims that Netanyahu is using the kidnapping of “three settlers” as an excuse to cover up his own crimes; door Dalit Halevi en Elad Benari [lezen]
  ♦ European MPs Condemn Kidnapping in Joint Declaration – Over 20 MPs sign declaration supporting Israel’s right to defend against terror, demand PA help return kidnapped students; door Ari Yashar [lezen]
 2. Palestinian Media Watch (PMW):
  ♦ The PA and Fatah celebrate kidnapping of three Israeli youths – In an odious distortion of the World Cup 2014 logo, the official Palestinian Authority daily printed today a cartoon celebrating the kidnapping of three Israeli youths last Thursday night, June 12, 2014; door Itamar Marcus en Nan Jacques Zilberdik [lezen]
 3. Honest Reporting:
  ♦ Kidnapped Israeli Teens: The Worst Coverage [lezen]

Gerelateerd op Brabosh.com:

 • Drie Israëlische studenten ontvoerd door Palestijnse terreurorganisatie [lezen]

8 gedachtes over “Jodenhaat en Israëlhaat verduistert ontvoeringszaak van drie gegijzelde Israëlische jongens

 1. @Bas en Nuyens veerle
  Te beginnen met Nuyens veerle. Ge hoort er inderdaad niks over in de “Objectieve Pravda media” omdat er valt voor Ge en anderen in deze media niets te lezen. “De Objectieve Media” gedraagt zich net als mevrouw Flodder: “Ik wil XXX piek! Anders geen berichten!” Voor niks gaat de zon op voor de rest Master Card, Visa en Bahnhofstrasse.
  @ Bas. De manier waarop linkse media en politici reageren, laat overduidelijk zien met welke monsterlijke gedrochten wij te maken hebben. Het gaat niet enkel om Israël, het gaat om ons allemaal!!!. Hoezo? Op dezelfde wijze dat zij met Israël omgaan, gaan ze ook met hun eigen volk. Ze meten overal met twee maten. De voorkeur gaat altijd voor Arabieren en moslims: de Palestijnen in Israël en de Moslims in België en Nederland. Het is een kwestie van geld. Het interesseert ze niet dat het geld dat ze vangen, is dezelfde bloedgeld dat betaald wordt voor de bloedige aanslagen van Al Quida, voor de moorden van ISIS, voor het volbouwen van Sarajevo met moskeeën en voor de stap voor stap Islamisatie van Europa. Met dezelfde geld worden op dit moment ‘overtochten’ gefinancierd voor tienduizenden van zgn. “vluchtelingen richting Europa. Wat verwacht Ge van mevrouw Ashton? Ze wil voor haar afscheid half miljoen Euro plus alle andere bonussen. De ware mentaliteit van de EP/EU is op de volgende video’s te zien:

  Israël moet inzien dat ze van de EU niets hoeft te verwachten, dus ze moet zich gedragen alsof de EU niet bestaat.

  Like

 2. Ge hoort er inderdaad niks over in de o zo objectieve media.Wel ik hoop van harte dat de special forces deze jongens terug gaan halen.3 woorden en een programma: Find Fix and Finish!Veerle

  Like

 3. De manier waarop linkse media en politici reageren op de ontvoering van Gil-Ad, Eyal en Naphtali en de acties van Israël om zijn jongens te redden uit de klauwen van die Palestijnse monsters, geeft weer precies aan hoe ten aanzien van Israël wordt gemeten met twee maten.
  Na vier dagen nog niet het fatsoen hebben om de ontvoering te veroordelen, zoals Ashton namens de EU, is al helemaal ongehoord. Het geeft wel aan hoe weinig waarde mevrouw de barones hecht aan het leven van drie jonge Joodse jongens.
  Ze is de strop nog niet waard!

  Like

 4. @Ahava
  U schrijft: “Zowel de ontvoerders als de ‘organisatie achter deze gruweldaad als ook de leugenachtige media zullen hun gerechtigde straf ooit niet ontlopen”.
  Uw woorden zijn naïef. De enigen die kans hebben op een straf, zijn de directe ontvoerders. Mits, de Israëliërs zouden hen ter plekke fusilleren. In het Duits wordt zo’n actie beschrijven als: “Auf den Flucht Erschossen”. Wat de leugenachtige media betreft; de volgende. Net als met ons allemaal, kan het met de kleine journalisten van het “politiek-correcte maffia”, slecht aflopen. Hun lot hangt sterk af van hun middelen om tijdig de toekomstige Europese Armageddon te ontvluchten. De “Zware jongens van de media” en verraderlijke toppolitici hoeven niet bang te zijn. Ze zouden op tijd vluchten en hebben genoeg middelen daarvoor. Het zou niet verwonderlijk zijn, dat ze al een soort ODESSA organisatie” hebben, die hen zou helpen tijdig weg te vluchten. (ODESSA was de naam v.d organisatie die destijds SS’ers hielp weg te vluchten). Verder schrijft u: “Als de ontvoerde jongens ook maar een haar wordt gekrenkt, zou de Allerhoogste wel eens heel kwaad kunnen worden”.
  Vele Europese Joden in Israël wachten niet op het moment dat de Allerhoogste zou kwaad worden. Ze weten uit ervaring dat de Allerhoogste is niemand wat schuldig!. Hij is geen dienstmeisje en ook niet de geest uit de lamp van Alladin. Hij was niet kwaad genoeg in Auschwitz-Birkenau of Sobibor, dus voor de drie jongens moet Israël maar zelf zorgen. Te beginnen met het afsluiten van de waterleiding en Elektriciteit naar alle Arabische dorpen in de omgeving waar de jongens zijn ontvoerd. Dat is een zeer effectieve straf.

  Like

 5. Mahmoud Abbas speelt de klassieke rol van een Arabier en een moslim…Hij gedraagt zich naar de code die in zijn genen is ingeprent: op primitieve wijze liegen en bedriegen. Men moet bijzonder dom zijn, om zijn woorden te geloven. Dus het maakt niets uit wat hij zegt of niet.
  De NOS en de andere Nederlandse ‘PRAVDA media’ kwamen heel laat met het bericht naar buiten. Dat in tegenovergestelde tot de Duitse media. Hoe dat kan? Het is niet moeilijk te raden. Wat er achter steekt, is niet zo zeer Jodenhaat of Israëlhaat, maar eerder onbegrensde liefde voor geld. Vooral geld uit Saudi- Arabië en de Emiraten die via stiekeme kanalen naar een geheime genummerde bankrekening in Zwitserland of de Cayman eilanden gaat. Dit soort geld is bij de Nederlandse ‘Elite van de valse Munters’ zeer geliefd: van de media tot de politiek. Als deze mensen zo makkelijk en schaamteloos hun eigen volk – op dagelijkse basis – verraden, waarom moeten ze moeite hebben met Israël? Geld is voor deze elite God en de Catechese van deze god zit vol verraad.

  Like

 6. Ja, die jongens werden onvoerd omdat ze op “”bezet gebied” woonden.

  Dus, eigen schuld, dikke bult!

  Net als de slachtoffers van de Twin Towers, Madrid & London bommers, ontvoerde meisjes Nigeria, Iraakse doden door een Islamistische moordenaarsbende, Syrische doden, aanslag in Brussel & andere steden + moord/bom aanslagen in Israel en niet in de “bezette gebieden”……allemaal eigen schuld, dikke bult, volgens onze totaal verwarde media!

  Of gaat deze logica hier niet op? Werkt deze alleen als het over Joden, Israel & zogenaamde bezette gebieden gaat, gebieden die al duizenden jaren aan het Jodendom toebehoren?

  De enige bezetters van deze gebieden waren de Romeinen (die de naam veranderden van Judea in Paleastrina), de Turken & Britten aan wie wij het “Palestijnse volk” te verdanken hebben.

  Het wordt hoog tijd dat de verwarde media eens gaan doen wat ze behoren te doen, maar blijkbaar (behoudens een paar uitzonderingen) ook niet in staat zijn te doen….. ””’feiten registreren””
  en verder hun opruiende, maar totaal niet ter zake doende mening (door gebrek aan kennis & perspectief) voor zich te houden.

  Als je informatiebron uit Pallywood komt, en je niet begrijpt dat je als propagandamiddel voor terreur wordt gebruikt, dan ben je de naam journalist niet waardig!

  Like

 7. Zowel de ontvoerders als de ‘organisatie’ achter deze gruweldaad als ook de leugenachtige media zullen hun gerechtigde straf ooit niet ontlopen.
  Als de ontvoerde jongens ook maar een haar wordt gekrenkt, zou de Allerhoogste wel eens heel kwaad kunnen worden. Een vergeldingsactie van Israel is dan gerechtvaardigd, ook al steunt ogenschijnlijk niemand die natie meer. Ze kunnen het zonder steun van mOslimbama ook wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.