Palestijns mirakel: door het IDF doodgeschoten Mohammed Azza vijf dagen later weer springlevend

Pallywood

Laatst bijgewerkt: vrijdag, 13 juni 2014 om 03u16'

Op donderdag 15 mei 2014 omstreeks 15u00 werden tijdens gewelddadige rellen op de Westbank naar aanleiding van Nakba Dag, in Beitunia nabij de Israëlische gevangenis Ofer, twee minderjarige Palestijnen gedood. De slachtoffers zijn Nadim Nawareh (17 jr.) en Mohammed Salameh (16 jr.) Een derde jongen, de 15-jarige Mohammed Azza, raakte zwaar gewond toen hij een kogel in de borst kreeg. Verschillende Palestijnse en Arabische mediakanalen spraken zelfs van drie doden waaronder dus Azza.

Als ‘bewijs’ werden videobeelden in circulatie gebracht op de sociale media waarvan iedereen met een eerste blik reeds kon vaststellen dat er met de beelden geknoeid was. Maar dat was nog niet alles. Ook met het verhaal van die zwaargewonde Mohammed Azza is er wat aan de hand. Human Rights Watch (HRW) schreef dat de jongen met scherp door het IDF werd neergeschoten en een kogel in de borst kreeg en noemde het een oorlogsmisdaad.

Echter, ook Human Rights Watch lijkt hier andermaal recht in de val zijn getrapt van de Palestijnse leugenindustrie en beeldmanipulaties van Pallywood Unlimited. Dat is de beruchte Palestijnse leugemachine, dè leverancier aan het Westen waar alle Israëlbashers, TV kanalen, van de NOS t/m Canvas, hun foto’s en videobeelden kritiekloos wegplukken en doorstralen aan miljoenen kijkers in de wereld.

De volgende reeks van vijf plaatjes bewijzen dat hier inderdaad wel een serieus loopje met de waarheid werd genomen, ten koste van Israël natuurlijk, en daar is het Pallywood om te doen.

azza1

Het plaatje hierboven, zoals het op de Facebookpagina verscheen van de Palestijnse fotograaf Abdallah Mutan, toont de rug van de ‘zwaargewonde’ Mohammed Azza, die dus niet in de borst was geraakt zoals Human Rights Watch beweerde en dat prompt een oorlogsmisdaad noemde. Hieronder hetzelfde plaatje van Mohammed Azza, maar na ‘bewerking’ en zoals het werd verspreid door Palestine News Network. Hier werd duidelijk met heel wat met bloed gemorst, tennminste toch met dank aan Photoshop. Er is zelfs zowaar een kogelwonde te zien.

azza2
azza3

Het plaatje hierboven toont hoe de ‘zwaargewonde’ Mohammed Azza, door een behulpzame cameraman van Pallywood Unlimited naar een ambulancewagen wordt gebracht. Ook hier is het duidelijk dat de jongen eerder in de rug werd geraakt dan in de borst, te zien aan het bloed op de jeans van de cameraman.

azza4

Plaatjes boven en onder. Maarrrrr… het bleek allemaal were nep te zijn en niet eens half zo erg zoals werd beweerd. Het plaatje hierboven toont hoe de ‘zwaargewonde’ Mohammed Azza, herstellende is in het hospitaal van een rugwonde waarvan niet duidelijk is hoe hem dat overkomen is. Sommigen getuigen zeggen dat hij werd geraakt door een steen die een kompaan richting IDF soldaten gooide en die per toeval de jongen in de rug raakte.

En last but not least: hieronder een plaatje van Mohammed Azza die vijf dagen later op mirakuleuze wijze weer ter been was en gezond en wel het hospitaal kon verlaten. Geef toe, voor een Palestijnse jongen die enkele dagen terug “zwaar gewond met een kogel in de borst” werd opgenomen, is hij wel verdacht snel hersteld. Allah AkhbaarrrRRRrr! 😉

azza5

Meer voorbeelden van Pallywood bekijken?

Klik hier op Pallywood – reeds 87 artikels !!!

door Brabosh.com


Bronnen:

 1. Israel Flash:
  ♦ Miracle palestinien: Azza tué par Tsahal d’une balle dans la poitrine, enterré est en pleine forme 5 jours après [lezen]
 2. Elder of Ziyon:
  ♦ Beitunia Pallywood again: The injury of Mohammed Azza/Azi/Aziz [lezen]
  ♦ HRW lies about Beitunia – In a move that surprises no one, Human Rights Watch has released a report on the Beitunia shootings that uncritically reports every anti-Israel claim and ignores everything that is self-contradictory [lezen]
 3. Human Rights Watch:
  ♦ Israel: Killing of Children Apparent War Crime – Based on Witnesses, Video, Boys Posed No Threat to Soldiers- Medical records indicate that the two boys, as well as 15-year-old, Mohammed Azza, whom Israeli forces also shot and seriously wounded, suffered wounds to the chest caused by live ammunition [lezen]

Gerelateerd op Brabosh.com:

 • Disproportionele aandacht voor dood van twee Palestijnen tijdens gewelddadig Nakba protest [lezen]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.