Westerse hulpgelden voortaan rechtstreeks in de kassa ’s van de Palestijnse terreurgroepen + video


Palestinian Islamic Jihad demonstrates Anti-Tank, Anti-Aircraft Capabilities

De Gazaanse terreurgroep Islamitische Jihad (PIJ) lanceerde op 7 mei 2014 dit propagandafilmpje waarin haar gewapende sectie, de Al Aqsa Martelaren Brigades, uitpakken met hun strijdbaarheid en uitstekend wapenmateriaal in hun eeuwigdurende strijd om de vernietiging van Israël.

Zoals reeds eerder gemeld heeft de Islamitische Jihad met grotere broer Hamas het op 16 mei 2014 op een akkoordje gegooid om in het kader van het recente eenheidsakkoord tussen Al Fatah en Hamas, samen toe te treden tot de PLO, de Palestijnse Bevrijdingsorganisatie die de meeste Palestijnse facties overkoepelt en geleid wordt door de ‘gematigde’ president van de Palestijnse Autoriteit Mahmoud Abbas.

Islamistische razernijDe waanzin heeft weer toegeslagen in Gaza. “Allaaaaah Akhbaaaar!!!! Kill Da Jews!!!”

Zowel Hamas, de Islamitische Jihad en de Al Aqsa Brigades, staan allen op de zwarte lijst van verboden terreurorganisaties van de VS, de EU, Canada enz. Dit schijnkabinet waarin Hamas en Al Fatah samen achter de schermen aan de touwtjes trekken, heeft inmiddels de instemming gekregen van de VS, de EU en de Verenigd Naties.

Echter, behalve een diplomatiek voordeel zijn daar ook enorme financiële inmplicaties aan verbonden. Alleen al de Amerikaanse hulpgelden ter waarde 500 miljoen dollars jaarlijks aan de PA, inmiddels door de jaren heen opgelopen tot het astronomische bedrag van meer dan 5 miljard dollars [!], stromen thans rechtstreeks in de kassa van Hamas.

Dat gebeurde voordien ook, maar dan minder openlijk en door de PA georganiseerd via een ingewikkelde constructie, vermits conform het officiële Amerikaanse beleid dat beweert geen terreurorganisaties te steunen en tegelijk de intentie propageert dat het de verpauperde Gazaanse bevolking wil helpen, hoewel die hulpfondsen maar zelden hun doelgroep bereiken.

Waar al dat geld dan wèl is gebleven ziet u onder meer hierboven in het propagandafilmpje van de Islamitische Jihad

Dankzij het akkoord van de Islamitische Jihad met Hamas kunnen de Al Aqsa Martelaren Brigades ongestoord en open en bloot hun wapenarsenaal verder blijven uitbreiden, terwijl het westen Israël blijft beschuldigen van het vermeend dwarsliggen omdat het niet wil onderhandelen met het nieuwe terreurkabinet van Mahmoud Abbas en zijn premier Rami Hamdallah.

De toekomst voor de Islamitische Jihad ziet er opnieuw erg rooskleurig uit, dankzij uw en mijn anti-Israëlische politici en regeringen die bijzonder kwistig en zonder de minste controle over de bestemming, bakken geld blijven uitstrooien over de hoofden heen van de Palestijnen regelrecht in de kassa’s van de Palestijnse terreurgroepen.

haniyeh-israel2

door Brabosh.com

3 gedachtes over “Westerse hulpgelden voortaan rechtstreeks in de kassa ’s van de Palestijnse terreurgroepen + video

 1. Ik ben anti-EU, een Zionist van Joodse afkomst en woon in Nederland. Het doet me goed dat er bij de laatste EU-verkiezingen zoveel anti-EU partijen hebben gewonnen. Ik schaam mij er enorm voor dat wij een anti-Israelische regering en parlement hebben, op de PVV na. Als wij het over de EU hebben, zie ik één grote hakenkruisvlag ipv die met de twaalf sterren. Daarbinnen in zie ik het hakenkruis , nu nog onzichtbaar. Het oprichten van de EEG, de voorloper van de EU, is ooit een Nazi-idee geweest. Die gingen toen nog van een Judenrein Europa uit, maar met een sterke Duitse legermacht met een sterke economie. De Nazi-wetten worden nu uitgevoerd door de EU en de Antichrist in de VS.

  Like

 2. Het Westen o.l.v. Obama is helemaal de weg kwijt.

  Ze zijn totaal van het morele pad afgegleden.

  Wat fout is wordt goedgepraat en wat krom is rechtgedraait.

  Het is maar goed om vandaag, op D-Day herdenkingsdag, de overpeinzing te maken dat als de huidige leiders toen hadden geregeerd, wij allen vandaag de dag Duits als onze moedertaal hadden gebruikt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.