Predikant in Bahrein: Joden en Christenen willen het traditionele moslim gezin vernietigen +video

bahrein-vrouwenVrouwenleven in Bahrein, niks om jaloers op te zijn… [bron foto]

De Franse Syriëstrijder en Jihadist Mehdi Nemmouche die in het Joods Museum te Brussel vier mensen doodschoot, had in Syrië een 1 ½ jaar durende militaire en religieuze opleiding [lees: hersenspoeling] gevolgd, alwaar hij zich had aangesloten bij de terreurgroep Ad-Dawla (Islamitische Staat in Irak en de Levant), gelinkt aan Al-Qaeda, die in het rebellenleger tegen het regime van Assad vecht.

Voor wie uit pure nieuwsgierigheid wil weten wat jihadisten zoals Nemmouche in die islamistische trainingskampen zoal wordt aangeleerd, moet beslist met het volgende voorbeeld kennismaken gepikt uit een dergelijke snelcursus Jodenhaat, Israëlhaat en vrouwenhaat wordt aangeleerd.

Adel Hasan Al-HamadEen vooraanstaande Bahreinse islamitische religieuze geleerde en predikant beweerde onlangs in een moskee in Qatar, dat “Joden en Christenen, uit afgunst voor de mooie hechte band die zo typisch is voor een moslim familie,” die hechte familieband willen vernietigen door het propageren van gelijkheid tussen de seksen.

De Bahreinse moslimpredikant Adel Hasan Al-Hamad (plaatje rechts) die sprak voor een goed gevulde grote moskee van Qatar en er de zaligheden en weldaden van de sharia verdedigde (= de islamitische wet), vertelde doodleuk dat “enkel een hersenloze gek het zou wagen om te beweren dat mannen en vrouwen gelijk zijn.

Opmerking: De zoon van Al-Hammad werd in mei 2013 gedood in Syrië, waar hij tegen het regime van president Bashar Al-Assad streed in de rangen van de beruchte en bijzonder wreedaardige koppensnellers van Jabhat Al-Nusra, een jihadistische terreurorganisatie die gelinkt is aan Al Qaeda (de terreurbende van Osama Bin Laden die het WTC in New York op 9/11 in de as legde.)

Door Memri.org werd bij herhaling aangetoond hoe moslim “geleerden” en regelmatig volslagen knettergekke, op niks gegronde broodje-aap verhalen en verzinsels rondbazuinen over Joden en Israël.

Voorbeelden in overvloed zoals de bewering dat de Egyptische presidentskandidaat Abdel Fattah al-Sisi Joods zou zijn; dat de Israëlische geheime dienst de Mossad de revolutie van de Arabische Lente heeft veroorzaakt; en doldwaze beschuldigingen aan het adres van Israël voor het “produceren van jeans die dan vervolgens voor een prikje werden verkocht aan de Arabieren, maar waarin magneten waren ingenaaid die Arabische vrouwen onvruchtbaar zouden maken.”

Al-Hammad wiens vrijdagspreek op 25 april 2014 in Qatar werd uitgezonden door de Saoedische satellietzender Saudi 4Shabab TV, die wereldwijd en tot in onze contreien kan èn wordt bekeken, werd door Memri.org opgepikt en voorzien van Engelstalige ondertitels.

Een fragment uit het Middeleeuws aandoende proza van Adel Hasan Al-Hamad:

“This nation, which was honored by Allah with this great religion, has a beautiful and comprehensive law, encompassing all aspects of life. So beautiful is the shari’a that the Jews and the Christians envy us, and strive to drag us away from it.

The problem arises when we are not aware of their envy, and we blindly follow the envious conduct and the conspiracies of the Jews. We are making a grave mistake. I’d like to give you an example of something for which the Jews and Christians envy us, and which they try to destroy: the family. The beautiful, close-knit fabric of the [Muslim] family does not exist among the Jews and the Christians.

You alone have it – well-organized families whose members know their rights and duties, in which the wife respects her husband, in which the husband fulfills his responsibilities toward his wife and children, in which the children honor their father and mothers, and in which people do not forsake their mothers until they die.

You cannot find such a thing among the Jews or the Christians. You cannot find among them a family in the true sense of the word. They have girlfriends, who give them children, and twenty years later they are still wondering whether to marry them or not. They have mothers but they don’t know where they are. He sends his mother a greeting card if she is in a retirement home, and is very happy because at least her son remembered her, even if she has not seen him for a long time.

Worse still, some of them know their mother, but do not know who their father is. He knows his mother, but not how he came into this world, and who was involved in begetting him. He doesn’t know, because his mother had been with many men. This baseness, this family disintegration, compared to the cohesion of your family, has led them to envy you. They are so envious that they want to rob you of your blessing.

They want you to be like them – lost, scattered, strangers to one another. Children are estranged from their fathers and do not know their mothers. Wives do not respect their husbands, and men are not aware of their rights. Ultimately, the family is lost. This is how envious they are. How do they strive to achieve this? Their envy has led them to take several measures to destroy the Muslim family in Muslim countries.

One of their initial steps was to try to postpone the building of our families. The establishment of families in Muslim societies spells doom for the Jews and the Christians. Therefore, they strive to postpone the building of each and every family. How? In several ways: They raised the minimum age for marriage, for both men and women, by legislating international laws.

In addition in order to postpone the establishment of families, they persuade girls that their studies are more important than marriage. Thus, if someone asks to marry a girl who is a university student, she says: “I want to complete my studies.” Who put this idea into her head?

They deluded men and women into believing in an historic battle between the sexes. You have probably heard about the calls for women’s liberation. You probably heard that women want to “wrest” their rights – as if those rights had been taken from them and placed in a suitcase, and a man had snatched the suitcase and run away. Where do they get these expressions, these ideas?

Another means they employ to dissolve the family from within is to diminish the value of men. In Islam, the man is highly valued. Generally speaking, Allah preferred men over women. The male sex is better than the female, as is written in the Book of Allah.

But the Jews and the Christians wish to diminish your value, oh men. They came up with the call for “equality between the sexes,” which means that you should be on a par with women. It means that men and women should have the same rights and duties. This is something that only a brainless lunatic would say.

One of the great values of Islam is that the man is great, and that a woman has great obligations towards her man. A woman would find it hard to live up to these obligations until her death. She cannot really fulfill her obligations towards her husband. The Prophet Muhammad said: “If I had ordered any human to bow before another, I would have ordered wives to bow before their husband.” That is how great a wife’s obligations towards her husband are.

In order to demonstrate the degree of a wife’s obligations, the Prophet Muhammad said that if a man had a wound anywhere from head to toe – even if his wife licked the oozing pus with her tongue, she still would not have lived up to her obligations towards him.”

door Brabosh.com


Bronnen:

  1. Arutz Sheva:
    ♦ Bahraini Cleric: Jews and Christians Try to Destroy Muslim Women – Jews and Christians are trying to destroy the Muslim family by propagating equality between the sexes, a cleric said in a sermon; door Elad Benari [lezen]
  2. Memri Org:
    ♦ Bahraini Cleric: Jews and Christians Try to Destroy Muslim Women and Families [lezen]

Een gedachte over “Predikant in Bahrein: Joden en Christenen willen het traditionele moslim gezin vernietigen +video

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.