Nederlandse Volkskrant: ‘Aanslag Joods Museum van België te Brussel was puur toeval’

gofightisrael2

Geen Stijl haalt in zijn gekende rauwe stijl uit naar een artikel in de Volkskrant. Geen enkele andere media die zo alles ongezouten samengebald kan beschrijven als Geen Stijl. Dit stukje mocht hier zeker niet ontbreken. Hier komt ie:

Kostelijk. De hoofdredactie van Elsevier die de Volkskrant-collega’s afzeikt (op Twitter, lol) over een idiote intro bij een artikel over polderjihadisten. “Kiezen doorgedraaide Syrië-strijders als Mehdi Nemmouche bewust Joodse doelwitten of is de aanslag op het museum in Brussel toevallig ontstaan?” Terechte sneer. Wie bedenkt dit soort shit? Had de koppenmaker een slechte dag, of zat zuster Janny Groen van de Moslimbroederschap weer eens aan de toetsen?

shooter2Teruggekeerde Syriëstrijder in actie: “’t Was een makkie. Een oud vrouwtje en wat ongewapende suffies…”

In het VK- artikel –hier op GeenBlendle– wordt ook nog prof. Maurits Berger opgevoerd. Volgens Berger, hoogleraar Eenzame Wolvenkunde te Leiden (“De sharia en het Nederlands recht zijn voor meer dan 95% aan elkaar gelijk“) valt het allemaal reuze mee met de aanvallen/aanslagen op joden in Europa. Toulouse en Brussel. Dan hebben we het wel gehad met de “incidentjes”. Pardon? Onder welke stienen heeft die Berger gelegen?

Twee minuten op de Google leert dat incidentjes tegen Joodse doelen schering en inslag zijn de laatste jaren. Hiero bommenmakers in Manchester, UK gesnapt. Aanvallen op joden in Schotland gestegen. Twee joden bij synagoge in Parijs aangevallen. In Berlijn zijn er inmiddels weer no go areas voor Joden. En wie in Amsterdam een Hebreeuwse tekst op z’n T-shirt draagt, krijgt het aan de stok met een Marokkaanse taxichauffeur. In Frankrijk emigreren Joden massaal naar Israël.

Waarom naar Israël? Simpel. Daar is de IDF. Die dóen tenminste iets. Screenshotje boven dit topic komt uit de video-archieven van Memri. Een FSA-knakker maakt over de telefoon ruzie met een buitenlandse ISIL-malloot, die naar Syrië is gekomen om hoofden te hakken.

Nu zitten ze daar in Syrië niet op stomme bautenlanders te wachten. Abou Al-Zoetermeerii en Abou Al-Schilderswijki lopen alleen maar in de weg, met hun zwart-witte kalifaatvlaggetjes. Opzouten jullie. “Go fight Israël, brother.” Maar ja. Tegen Israël vechten dat gaat zomaar niet. Want daar is de IDF. En die schieten -in tegenstelling tot Joodse schoolkinderen, ongewapende toeristen en medewerkers in een Joods museum te West-Europa- wel terug.

En dus komen de gefrustreerde jihadidioten met busladingen weer naar Europa, om hier dan maar Israël te gaan bevechten. Die malle Beatrice de Graaf vindt dat we die allah snackbars kopjes thee + baan + werk moeten geven. Beter luisteren we naar Afshin Ellian. Flikker die hele jihadistisch/islamieterse bende Europa uit.


Gerelateerd op Brabosh.com:

  • Aanslag in Brussel en waarom België de confrontatie met islamitische Jodenhaat uit de weg blijft gaan [lezen]
  • Syriëstrijder opgepakt als mogelijke dader van aanslag in Brussels Joods Museum [lezen]
  • Vlaamse Antwerpse pro-Israëlblogger eist 24/7 politiebewaking èn gratis koffiekoeken [lezen]
  • Onderzoek naar viervoudige antisemitische Jodenmoord in Brussel zit muurvast [lezen]
  • Moord in Brussels Joods museum: Wanneer wordt iedereen wakker?; door Rolene Marks [lezen]
  • Vier doden tijdens brutale aanslag in het Joods Museum van België te Brussel [lezen]
  • Videobeelden van de aanslag Joods Museum: politie vraagt medewerking v/h publiek + 3 video’s [lezen]
  • Israël: terreuraanslag in Brussel resultaat van continu opruien tot Israëlhaat en Jodenhaat [lezen]
  • Pogrom in Brussels Joods Museum van België: Ik ben sprakeloos! [lezen]
  • Ongeziene verhoogde veiligheidsmaatregelen voor Antwerpse Joden een maat voor niets [lezen]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.