Palestijnse wetenschapper: Nazi’s hebben samen met de Zionisten de Holocaust uitgevoerd +video

media_bias_israel_largeDe westerse en internationale media tonen zich altijd graag bereid de Palestijnen een handje toe te steken als het over Joden en Israël gaat. “Zeg Abdul? Wil je die steen nog eens opnieuw gooien, want het staat er niet helemaal op!”

Ik moet altijd breed grijnzen wanneer ik Palestijnen en Arabieren over de geschiedenis van de Joden en meer in het bijzonder over de Holocaust hoor verhalen en kijken wat ze nu weer hebben bedacht. Maar deze Pal-Arabische ‘wetenschapper’ maakt er toch wel echt een potje van.

De Palestijnse-Libanese ‘onderzoekswetenschapper’ Walid Muhammad Ali mocht in een uitzending van 28 april 2014 op Al-Alam TV de geschiedenis van de Holocaust komen toelichten. Al Alam TV is een Arabisch-talige satellietzender die uitzendt vanuit Teheran, Iran, bestemd voor de Arabische landen in het Midden-Oosten en ver daarbuiten tot in onze contreien. Iraans? Dat zegt al veel over de betrouwbaarheid van de programma’s.

Let wel, deze Palestijnse wetenschapper ontkent formeel de Holocaust niet. Integendeel, deze ‘gematigde’ wetenschapper is zelfs bereid te erkennen dat de Joden zelf verantwoordelijk zijn voor al het kwade dat hen werd aangedaan met inbegrip van de Holocaust, die ze volgens deze gematigde Palestijnse nitwit zèlf hebben gepland en uitgevoerd. Geef toe, dit is toch al een lichte verbetering of niet soms? 😦

Walid Muhammad Ali: “Het is absoluut noodzakelijk dat we de waarheid ontdekken over de rol van de Zionistische beweging in de misdaad [van de Holocaust], die werd gepleegd jegens de Joden, maar ook tegen de zigeuners en vele andere Europese minderheden.”

Interviewer: “Bedoelt u de twijfels omtrent de omvang van wat er is gebeurd?”

Walid Muhammad Ali: Inderdaad, dit maakt het voorwerp uit van onderzoek, hoewel dit in het Westen als een taboe wordt beschouwd omdat, uiteraard, de aantallen werden overdreven.

Walid Muhammad AliPrincipieel vooroordelen wij de moord op zelfs maar één enkele persoon, laat staan de moord op duizenden of zelfs miljoenen. Maar we moeten de manier onthullen hoe de Zionistische beweging de hele wereld heeft afgeperst, in het bijzonder het Duitse volk en dat ten koste van het Palestijnse volk.

De Nazis hebben de Holocaust bedreven in samenwerking met de Zionistische beweging.

Onder hun akkoord was voorzien dat de Zionistische beweging de nazi’s zou helpen om het Europese en internationale embargo tegen hen te verbrijzelen en als wederdienst zou de Zionistische beweging [de nazi’s] helpen om al de Joden uit Duitsland te verdrijven.

De Zionistische beweging hielp de nazi’s kampen te beheren en hielpen bij de bewaking van de konvooien met Joden, die naar de concentratiekampen en de gevangenissen werden gezonden waar de Holocaust heeft plaatsgevonden.

In ruil voor de hulp van de Zionistische beweging om het economisch embargo te doorbreken zou de nazi beweging de Zionistische beweging helpen om de Joodse fondsen en de Joodse jeugd naar Palestina over te brengen.”

door Brabosh.com


Bronnen:

 1. Memri TV:
  ♦ Researcher: Zionist Movement Collaborated with the Nazis in Perpetrating the Holocaust [lezen]

2 gedachtes over “Palestijnse wetenschapper: Nazi’s hebben samen met de Zionisten de Holocaust uitgevoerd +video

 1. Nog een paar keer herhalen en dan wordt ook dát door het Westen als zoete koek gegeten.

  Waarom ook niet?

  WO2 is verworden tot een voetnoot in de huidige geschiedenislessen, daar de nieuwe medeburgers er niets over willen horen & de nazaten van de meelopers uit die tijd deze zwarte bladzij en hun eigen rol daarbij maar al te graag willen vergeten.

  Schone schijn, facebook vrienden & bedwelmende muziekfestivals zijn troef. Dan hoef je je niet met narigheid bezig te houden en indien er dan toch iets misloopt,……., dan zijn er nog de Joden & hun alter ego de Zionisten……….’das gefundenes fressen!

  Like

 2. Nu zie je maar weer hoe beperkt het intellect is van Moslims dat ze deze nonsens voor zoete koek slikken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.