Palestijnse kleuter op Hamas TV: ‘Ik zal een kogel kopen, tegen elke prijs’ + video

bulett-kid

De perverse Jodenhaat onder de Palestijnen wordt weer treffend geïllustreerd door de volgende videoclip die door Memri.org werd opgevist en van Engelstalige ondertitels werd voorzien. Met mensen opvoeden tot haat kan je nooit vroeg genoeg beginnen, tenminste als je wilt dat ze zich later met een bommengordel laten exploderen waarbij zoveel mogelijk Joodse moeders, kinderen en babies aan flarden worden gescheurd.

Dat hebben ze ook zo begrepen bij de propagandamakers van de terreurgroep Hamas die, samen met hun bloedbroeders van de Islamitische Jihad, sinds 23 april jongstleden weer lid zijn geworden van de moordenaarsclub van Abu Mazen, nom de guerre van de pseudo ‘gematigde’ leider Mahmoud Abbas, de gerant van het Palestijnse Springkasteel op de Westbank in Judea & Samaria.

In feite niet meer of minder dan een bont gekleurd rariteitenkabinet waar zich de grootste schoften en corrupte schurken ophouden van de hele Arabische wereld, enkel en alleen om de fondsen te incasseren en op te souperen die hen overvloedig worden aangereikt door de westerse wereld.

hamas-kiddieDe clip hierna komt uit het kinderprogramma ‘Pioniers van Morgen’ dat door de propagandamachine van Hamas wordt gefabriceerd om hun terreurorganisatie tijdig van nieuw martelarenbloed te voorzien en het bloedbad onder Joden aan de gang te houden.

De bewuste show werd uitgezonden op Al Aqsa TV, de officiële regeringszender van Hamas, op 16 mei 2014 naar aanleiding van de herdenking van de Nakba. Dat is één van de zovele Palestijnse mythes die behoren tot het cultureel erfgoed van de Palestijnse Autoriteit onder de bescherming van UNESCO. Nou ja 😦

In de show wordt een klein Palestijns meisje opgevoerd, Zahra Zaed, die een gedichtje ter ere van Nakba mag voordragen getiteld “Ik zal een kogel kopen, tegen elke prijs” (I shall buy a bullet, at any price). Hiertoe wordt het kind uitbundig aangemoedigd door Nahoul, verkleed als een reusachtige bij.

Het uittreksel gaat als volgt:

TV Kleuterjuf: Wil jij voor ons een ander gedicht voordragen – ‘De Kogel’ ?

Reuzebij Nahoul: Dat is fantastisch. Da’s prachtig, Zahra.

Zahra Zaed:

De Kogel

Ik zal blootvoets gaan.
Ik zal door de stromende regen stappen.
Doorheen doornen, ondanks het vuur,
Ondanks de pijn…
Ik zal een kogel kopen, tegen elke prijs.

Zij hebben mijn familie verspreid,
Zij verscheurden mijn boeken,
En zij hebben mijn lach gestolen.
Vraag mij niet wat er is tussen mij en zij [de Joden.]
Tussen mij en zij, zijn oorlogen en bloedvergieten.

Zodus zal ik een kogel kopen, tegen elke prijs.
Ik zal een kogel kopen, tegen elke prijs.

Als dat geen mooi sprookje is voor de allerkleinsten, zo net voor het slapen gaan, dan weet ik het ook niet meer. En geef toe, die bedverhaaltjes van de Fabeltjeskrant dat is toch echt iets voor softies. Leve Hamas! Vermoordt de Joden! Heil Abbas! Sieg Heil! 😦

Palestinian Child Recites Poem on Hamas TV to Commemorate Nakba:
“I Shall Buy a Bullet”

door Brabosh.com