TV-programma van Hamas voor de pioniers van morgen: ‘Kinderen, schiet alle Joden dood!’ +video

shoot-jews2TV-kinderprogramma van Hamas: “Joden doodschieten”

Ik heb me altijd afgevraagd hoe het komt dat er toch zoveel jonge Palestijnen zijn die graag de wapens willen opnemen tegen de Joodse staat en bereid zijn ervoor te sterven. Waar leren ze toch die genocidale doodswens? Hoe komen jonge mensen ertoe om zich in een autobus of restaurant op te blazen met een bommengordel? In de Gazastrook wordt die doodswens of de wens om anderen te doden, er dagelijks ingelepeld van in de wieg tot in het graf, letterlijk dus.

Religie en geweld lopen in de Gaza hand in hand
Mensen tot moordenaars opvoeden, daar kan je maar beter vroeg mee beginnen, redeneert het Palestijnse leiderschap in Gaza. Want, stel je maar eens voor dat iemand of een groep in een onbewaakt ogenblik plots zou willen praten over vrede en verzoening met Israël. Geef toe, dat is toch helemaal niks voor softies. Er meteen op inhakken, Joodse vrouwen, kinderen en babies in het holst van de nacht de keel oversnijden, da’s pas het echte werk.

hamas_child_webAls terrorist Abdul of Mohammed later zijn slachtpartij overleefd heeft, de pech heeft om door het IDF te worden gesnapt en opgesloten, geen nood, de Allah van Hamas en de PA is een toffe pee en zorgt bijzonder goed voor zijn terroristen en massamoordenaars van Joden. Overigens lijken de Israëlische cellen wel op hotelkamers van het Hilton of het Sheraton, vergeleken met de cellen in een gemiddeld land in het M-O. Denk bv. maar aan de gevangenissen in Afghanistan, Iran, Turkije, Syrië, Saoedi-Arabië enz. Maar door je niks over in het Westen. Dit maar terzijde.

Bovendien is er de sociale zekerheid van de Palestijnse Autoriteit, die door de UNRWA, de VN en honderden pro-Palestijnse NGO’s disproportioneel gesponsord wordt en niet te vergeten, maandelijks de vele miljoenen Amerikaanse dollars en ettelijke miljoenen euro’s van de Europeanen, die aldus met z’n allen hard werken om dit Palestijns systeem van bloed en terreur tegen Israël aan de gang houden.

Die Palestijnse ‘ziekenkas’, een soort equivalent van de Nederlandse AOW, zorgt bijzonder goed zorgt voor de familie en nabestaanden die het tijdelijk (of eeuwig) zonder kostwinner moeten stellen.

Immers, de Palestijnse Autoriteit van Mahmoud Abbas betaalt doorlopend lonen en premies uit van opgesloten manlief of heldin en, als het even meezit, komt hij/hij toch snel weer vrij in ruil voor de een of andere gegijzelde Israëlische soldaat of burger. En ook dan krijgt Piet terrorist andermaal een flinke bonus toegeworpen, het bedrag in grootte afhankelijk van hoelang hij/zij vastzat in een Israëlische cel en hoeveel Joden hij/zij vermoord heeft.

Besluit: In het ‘beste’ geval wordt manlief een martelaar, tenminste toch als hij ‘het geluk’ heeft gehad zijn klus niet te overleven. Dan worden er straten, en dorpspleinen naar hem/haar genoemd, sportevenementen en zomerkampen dragen zijn naam, films en poëzie avonden worden aan hem/haar gewijd en meer van dattum. In het minste geval wordt de nog (over)levende terrorist een goed betaalde Palestijnse ‘volksheld’ en krijgt een hoge militaire graad van kolonel of generaal, of wordt een mooi baantje-voor-het-leven aangesmeerd aan de Palestijnse staat op kosten van de UNRWA.

kinder-terror2

Lachen en haten met Nahul, de moordzuchtige bij
Zoals reeds gezegd, wordt die doodswens of de wens om anderen te doden en zoveel mogelijk Joden mee in het graf te nemen, er in de Gazastrook dagelijks ingelepeld van in de wieg tot in het graf. Want die hartswens om Joden te vermoorden door bv. zelfmoord te plegen, daar wordt je natuurlijk niet mee geboren. Dat wordt aangeleerd. De hersenspoeling om Palestijnen tot die waanzin te drijven begint al erg vroeg en een van die middelen daartoe is de Palestijnse overheidstelevisie. Via kinderprogramma’s worden de allerkleinsten onder de Palestijnen klaargestoomd om later koelbloedige Jodenkillers te worden.

hate-palest2Om te willen doden moet je natuurlijk eerst leren haten. In de loop der jaren heb ik op deze blog reeds vele tientallen videoclips gebracht van TV-uitzendingen, shows en programma’s voor volwassenen en kinderen, die de haatcultuur jegens de Joden en jegens Israël in de Palestijnse Gebieden illustreert.

De videoclip die hieronder wordt getoond is een typisch voorbeeld hoe de Palestijnse nationale omroep de indoctrinatie tot terroristen en zelfmoordbommenleggers al van bij de allerkleinsten organiseert en de Jodenhaat stimuleert.

De videobeelden komen uit het kinderprogramma “Pioniers van Morgen“, dat op vrijdag 2 mei 2014 door de nationale televisie van Hamas, Al Aqsa TV, werd uitgezonden. Het thema van de dag handelde over “de rechten van de buren.”

De hoofdrol is weggelegd voor Nahul, een als zwartgeel-gestreepte bij verklede volwassene, die de ambiance erin moet houden.  Een kleuterjuffie, de erg jonge Rawan, leidt de conversatie en in de studio zijn twee meisjes te gast, ene Tulin en nog een ander meisje, beiden zijn nauwelijks enkele jaren oud, misschien 4 of 5 jaar.

Eerst volgt een kort telefoongesprek tussen Nahul, de bij, en een jongetje Qais uit Jenin op de West Bank:

Nahul, de bij: “Luister, mijn vriend. Zijn er Joden waar jij woont?”
Qais: “Neen. Niet op dit ogenblik.”
Nahul: “Ik heb gehoord dat ze elke dag naar jou [jouw huis] komen.”
Qais: “Ja, maar niet nu.”
Nahul: “Luister, vriend; doe dit met je handen [balt zijn vuisten], en wanneer ze naar jou [jouw huis] komen, stomp je hen; hun gezicht zo rood als een tomaat.”
Qais: “Zo Allah het wil, zodat we Palestina kunnen bevrijden.”
Nahul: “Zo Allah het wil….”

Nahul babbelt daarna verder in de studio met Rawan en de twee kleine peuters:

Nahul: “Mijn vriend Qais – hoedanook, Rawan, ik heb hem gezegd een steen te pakken en wanneer de Joden komen, die vast te nemen en naar hen te gooien.”
Kleuterjuf Rawan: “Ja natuurlijk, de Joodse buren.”
Nahul: “Om hen te verpletteren.”
Rawan: “Indien zijn buren Joden of Zionisten zijn? Jazeker.” …

Kleuterjuf Rawan babbelt met Tulin, een van de meisjes in de studio:

Kleuterjuf Rawan: “Tulin, waarom wil jij later een politieagent worden? Zoals wie?”
Tulin: “Zoals mijn oom.”
Rawan: “Welke oom?”
Tulin: “Ahmed.”
Rawan: “Is hij een politieagent?”

[Het meisje knikt bevestigend]

Kleuterjuf Rawan: “OK dus, en wat doet een politeagent zoal?”
Tulin: “Hij pakt dieven op en mensen die voor problemen zorgen.”
Rawan: “En schiet Joden dood. Ja toch?”
Tulin: “Ja.”
Rawan: “Wil jij zoals hem worden?”

[Het meisje knikt bevestigend]

Kleuterjuf Rawan: “Zo Allah het wil, wanneer jij groot zal zijn.”
Tulin: “Zodat ik de Joden kan doodschieten.”

[Nahul, de bij, klapt enthousiast in de handen]

Kleuterjuf Rawan: “Al de Joden? Iedereen van hen?”
Tulin: “Ja.”
Rawan: “Goed.”

door Brabosh.com


Bronnen:

  1. Palestinian Media Watch:
    ♦ Hamas to kids: Shoot all the Jews – Children were instructed to shoot “all the Jews,” on the weekly Hamas children’s program Tomorrow’s Pioneers this week; door Itamar Marcus en Nan Jacques Zilberdik [lezen]
  2. Elder of Ziyon Blog:
    ♦ Hamas kiddie TV show: “Shoot all the Jews!” – From Palestinian Media Watch, the latest episode of Hamas children’s TV show “Pioneers of Tomorrow” [lezen]

????????????