Teveel Israëlbashen en -boycotten kan uw gezondheid schade toebrengen + video

SFI-Dick-in-the-dock

Uit persoonlijke ervaring weet ik dat Israëlbashers en -boycotters hun motieven en argumenten die een boycot-Israël kunnen rechtvaardigen, maar weinig of niet daadwerkelijk kunnen onderbouwen. Ze raken gewoon niet uit hun woorden omdat hun elementaire basiskennis omtrent de oorsprong en de geschiedenis van het Arabisch-Israëlisch conflict nu eenmaal zowat nulkommanul is.

NeanderthalerIn de videobeelden hieronder (geplaatst op 7 april 2014) bewijst Israëlbasher ‘Dick‘ met een rauwe diepe kreet hoeveel precies ‘nulkommanul’ is. Tijdens een wekelijkse actie van de BDS beweging in Brighton, Groot-Brittannië, werd met succes tegenbetoogt door de Sussex Friends of Israel. Eén van de pro-Israëlbetogers blies op een fluitje, een eenden lokfluit vermoed ik, waarna een van de BDS betogers met vuurrood aangeslagen gezicht compleet de mist inging.

Hilarisch! Vooraleer deze Britse neanderthaler echter zijn knots kon bovenhalen en de pro-Israëlactivisten in een vredevolle bui tot moes kon slaan, werd hij afgevoerd door enkele Britse politieagenten. Hopelijk voor een nachtje in de bajes om wat af te koelen.

Dit bericht komt van Happy Warriors Against BDS. “Haat bestrijden met humor” is hun devies. 😉


Bronnen:

 1. Sussex Friends of Israel:
  ♦ Happiness is the best revenge against the anti-Israel boycott movement [lezen]

2 gedachtes over “Teveel Israëlbashen en -boycotten kan uw gezondheid schade toebrengen + video

 1. Die woeste oerkreet van Dick is niet zomaar een slip of the tongue. Die hele maskerade van zgn vredesactivisten is duidelijk maar een dun laagje vernis waarachter simpele beesten schuilen die alleen maar willen verpletteren en uitroeien wie hen tegenspreekt. 😦

  “Vergeet de antisemieten – het zijn de idioten waar we bang voor moeten zijn.” [Liel Leibovitz, 27 dec. 2013]

  Like

 2. “Swinging Dick” verdient geen schoonheidsprijs voor een volwassen, beschaafde discussie hier….De demon die hem aanvuurt kon zich blijkbaar niet langer inhouden…Als je al de armen van geest moet mobiliseren om met dat vierkleurige vod te gaan lopen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.