Nieuwe Palestijnse kwakkel: Israël overspoelt en vernietigt de Palestijnen met marihuana en opium

marijuana-and-israeli-flag2
Een van de zovele kwakkels die de Palestijnse Autoriteit doorlopend verspreidt omtrent Israël en die door Palestinian Media Watch (PMW) werd gedocumenteerd, is dat Israël met voorbedachte rade drugs zou verspreiden met de bedoeling om de Palestijnen te beschadigen in het bijzonder de Palestijnse jeugd.

Zo werd op de officiële omroep van de Palestijnse Autoriteit (Pal-TV) op 12 februari 2014 rechtstreeks een toespraak uitgezonden van de officiële woordvoerder van de Veiligheidstroepen van de PA en politiechef van Jenin, Adnan Al-Damiri, waarin hij deze kwakkel herhaalde en zei dat Israël “een schokkende hoeveelheid drugs heeft uitgespuugt en uitgebraakt over ons land.”

Hij vertelde dat de Palestijnse Autoriteit zelfs een laboratorium heeft opgedoekt waarin “marihuana werd omgezet in heroïne.” Blijkbaar weet Al-Damiri  helemaal niks van drugs want marihuana kan nu eenmaal niet in heroïne worden omgezet. Hieronder de bewuste uitspraken en videobeelden van Al-Damiri:

“De uitdagingen waarmee wij te kampen hebben… [zijn] drugs. U heeft er geen idee van hoeveel problemen wij de voorbije twee weken hebben gehad… Een schokkende hoeveelheid drugs heeft de Israëlische bezetter uitgespuugt en uitgebraakt over ons land. Een laboratorium werd zelfs opgericht in het Tulkarem District. Het laboratorium waar  marihuana werd omgezet in heroïne werd opgedoekt [door de Palestijnse Autoriteit].”

Video: PA: Israeli lab turned marijuana into heroin for Palestinian use

In dezelfde teneur klonken ook de uitspraken van Commandant Yasser Izzat van de Narcotica Divisie in het Jeruzalem District zoals die werden uitgezonden op de officiële omroep van de Palestijnse PA-TV op 23 februari 2014, waarin hij de kwakkel herhaalde dat Israël “het [Palestijnse] volk steelt door hen ten gronde te richten met drugs”:

 “Omtrent de kwestie in Jeruzalem: Om de waarheid te zeggen, Jeruzalem is in gevaar, de bezetter heeft het volk gestolen – dat wil zeggen, [het] heeft het land gestolen en steelt nu de mensen door hen te vernietigen met drugs.

Anonieme jongere: “Met te blijven praten over al de middelen, zult u er toch niet in slagen om dit fenomeen [drugs] te stoppen, omdat het zeker wordt ondersteund door de bezetter en de bezetter steunt de instroom van [drugs] in het Palestijns land.

arafat-marijuana2Yasser Arafat leerde zijn Palestijnse volk blowen

Reporter op PA TV: “Een gemeenschappelijke inspanning is noodzakelijk om dit probleem [op te lossen] en het weg te krijgen, omdat het een grote ramp is en deel uitmaakt van de [taktiek] van de Israëlische bezetting, die altijd onze jeugd in het vizier heeft met de bedoeling hen af te leiden van de Palestijnse kwestie.”

In Israël zijn drugs zoals marihuana en hasjiesj verboden hoewel er wel pogingen zijn geweest om softdrugs te legaliseren meer bepaald om medische doeleinden.

Op zaterdagavond 21 december 2013 betoogden op het Rabin plein in Tel Aviv zowat 1.000 Israëlers voor de legalisering van marihuana en het opheffen van de beperkingen voor medische doeleinden. Moshe Feiglin van Likoed en Tamar Zandberg van de linkse Meretz partij dienden hieromtrent een wetsvoorstel in om marihuana te legaliseren.

tel-aviv-hasjiesjTel Aviv, 21 december 2013. Israëliërs betogen voor de legalisering van softdrugs in Israël


Bronnen:

 1. Arutz Sheva:
  ♦ PA Official: Israel ‘Turning Marijuana into Heroin’ to Poison Us – Modern blood libel? Official claims Israel ‘vomiting drugs’ into PA in live television broadcast; door Tova Dvorin [lezen]
 2. Palestinan Media Watch (PMW):
  ♦ PA: Israeli lab “turned marijuana into heroin” for Palestinian use – Israel “vomits drugs onto our land”; door Itamar Marcus en Nan Jacques Zilberdik [lezen]
 3. Ynet News:
  ♦ Tel Aviv: Thousand strong protest in favor of legalization – Thousand people march in Tel Aviv to express support for expansion of medical marijuana usage in Israel, support new bill decriminalizing cannabis for personal use; door Gilad Morag [lezen]
  ♦ God owns cannabis patent – Op-ed: Moshe Feiglin says legalization of light drugs supported by Jewish message of freedom; door Moshe Feiglin [lezen]
  ♦ Can economy gain from legalizing pot? – Study suggests making marijuana legal in Israel will end black market, generate $450 million annually; door Emily Brewes [lezen]
  ♦ Getting high beyond Green Line – Shortage of soft drugs across country leads young Israelis to settlements, where residents fearlessly grow marijuana; door Itamar Fleishman [lezen]
  ♦ Tel Aviv’s dark side: Drugs, violence and neglect – Hours after decapitated woman’s body was found in suitcase, southern Tel Aviv goes back to neglected, indifferent reality. Locals say ‘people eat each other around here.’ Municipality source says effort to improve area are ‘bandage for cancer patient’; door Noam Gil [lezen]
 4. Veterans Today:
  ♦ Marijuana Bombs Dropped on Tel-Aviv and Gaza – Holyland Weed Drop – Global Peacemaking Group Gets Holy Land Fighters High – TMZ says Netanyahu and Abbas Caught Stoned at Club Yasir Arafat in Ramallah [lezen]
 5. Jewish Telegraph Agency (JTA):
  ♦ From the Archive: Israelis and marijuana, then and now; door Daniel Treiman [lezen]

3 gedachtes over “Nieuwe Palestijnse kwakkel: Israël overspoelt en vernietigt de Palestijnen met marihuana en opium

  1. Hoi beste Bert,

   – Je “Time-Out” heeft niet echt lang geduurd Hugo! LOL!

   Dat hangt er een beetje vanaf hoe je dat bekijkt.

   Zoals ik het tot nog toe heb gedaan (al sinds augustus 2003), hou ik het niet langer vol. Ik ben het allemaal grondig beu en het wordt hoog tijd dat ik het over een andere boeg gooi.

   Vandaar dat ik besloten heb om voortaan nog enkel eigen geschreven artikelen te plaatsen, zoals bijvoorbeeld Xander van Xandernieuws dat doet en Ratna Pelle van IMO. Dus geen grote vertalingen meer, hooguit verwijzingen (links) en veel ‘quotes’ maar enkel nog eigen commentaren en interpretaties.

   Dat zal resulteren in hooguit één tot maximaal drie artikelen dagelijks en zal me ongetwijfeld veel ‘clicks’ en ‘views’ kosten maar dat kan me geen barst schelen. Ik zie geen andere oplossing. Het moet tenslotte ook nog fun blijven.

   Dus ga ik me voortaan toeleggen om me verder te bekwamen in het schrijven ipv het reproduceren wat anderen hebben geschreven.

   Hartelijke groeten en tot later weer 😉

   Hugo

   Like

 1. Hugo blij je commentaren weer te lezen.
  Je hebt gelijk eerst jezelf liefhebben en dan een ander je kan jezelf lang wegcijferen maar er komt een keer dat het zich tegen je keert.
  Blij dat je, je keuze hebt gemaakt.
  Hoop dat je het nog lang mag doen, je bent onovertrefbaar.

  Shalom

  Ron

  Like

Reacties zijn gesloten.