Opmerkelijk: Dafna Razz vertelt de èchte geschiedenis van Israël in 4 minuten! +video


Dafna Razz vertelt de èchte geschiedenis van Israël in 4 minuten!

Michigan, VS, 25 maart 2014. Naar aanleiding van de Israeli Apartheid Week, een jaarlijks weerkerend evenement dat wordt georganiseerd en/of geïnstigneerd door de antisemitische BDS Beweging (Boycot, Desinvestering en Sancties), werd aan de vele campussen van universiteiten in de Verenigde Staten gedabatteerd over het al dan niet aannemen van de BDS-resolutie.

Zoals bekend ijvert de BDS beweging voor een totale boycot van Israël, inclusief een academische boycot, en dus niet enkel om een bocycot van dadels en sinaasappels die in de betwiste gebieden van Judea en Samaria (en voorbij de Groene Lijn in het algemeen) zouden geproduceerd zijn.

Ook aan de Universiteit van Michigan werd gedebatteerd over de BDS resolutie tot een totale boycot van de Joodse staat. Die resolutie werd door de universiteitsstudenten uiteindelijk met een overweldigende meerderheid verworpen met 25 tegen 9 stemmen.

Dafna RazzHierboven volgt het indrukwekkende betoog van de nog erg jonge Israëlisch-Amerikaanse studente Dafna Razz die 3 à 4 minuten de tijd kreeg om te spreken, in een poging om de studenten van de Michigan Universiteit te overtuigen zich uit te spreken tegen de BDS resolutie.

Dafna Razz heeft het onder meer over hoe haar Joodse familie uit Tzfat, Jeruzalem werd verdreven en over hoe de Joden uit de Arabische landen werden geschopt en de meesten uiteindelijk in Israël zullen belanden.

Een les geschiedenis over Israël in nauwelijks 4 minuten kunnen vertellen… het is niet iedereen gegeven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.