Wat Hamas, BDS beweging en The Beach Boys met elkaar delen: Al Quds Universiteit +video


Homecoming celebration at Al-Quds University

De voorbije weken werd aan universiteiten en hogescholen over de hele wereld in het kader van de jaarlijks weerkerende Israeli Apartheid Week, geinstigneerd door de Boycot, Divestment, Sanctions (BDS) beweging, actie gevoerd voor een totale boycot van Israël. Dus niet enkel een boycot van Israëlische producten die werden geproduceerd voorbij de Groene Lijn, maar een totale boycot van de Joodse staat.

apartheid-2014aAl die studenten en academici die de voorbije weken deelnamen aan de Israeli Apartheid Week, kunnen zich bij de volgende editie inspireren aan hun grote voorbeeld de Al Quds Universiteit in Gaza. De videobeelden hierboven verwijzen naar naar een soortgelijke boycot-Israëlactie aan de Al Quds Universiteit door de terreurgroep Hamas, de vrienden van de BDS.

Op zondag 23 maart 2014 zorgden de “studenten” van de Al Quds Unief, in aangepaste kledij (bivakmutsen, paramiliatire uniformen, kartonnen qassamraketten, kalashnikovs enz) er voor de nodige ambiance. Ook de zwaar ingepakte gesluiderde vrouwen van Hamas defileerden mee in de optocht.

Blogger Mike van The Mike Report blog maakte een collage van beelden en foto’s van die Hamas actie aan de Universiteit en voegde er bijpassende muziek (van The Beach Boys) aan toe. Dankzij de surfersmuziek ogen de Hamas terroristen toch een beetje minder grimmig 🙂