Hamaspremier Haniyeh: ‘Vernietig Israël! Aanvallen! Bevrijdt Jeruzalem! Bombardeer Tel Aviv’ + video


Ismail Haniyeh Calls for Israel’s Destruction

Gaza, 24 maart 2014. Nog steeds hoor ik naïeve zelfbenoemde pro-Palestijnse nitwits verklaren dat de Palestijnse terreurorganisatie Hamas, die sinds de zomer van 2007 de Gazastrook in een ijzeren  islamistische tang houdt, mee aan de onderhandelingstafel zou willen/moeten aanschuiven “omdat zij ook vrede zouden willen met Israël.” Bullshit. Hoe dom kan je wel zijn…

De stomste stommerikken en/of de grootste hypocrieten onder hen, kunnen beter zien en horen wat de premier van Hamas, de terroristenleider Ismail Haniyeh, hier zelf over uitschreeuwde tegenover duizenden van zijn militanten gisteren maandag 24 maart. ‘k Ben benieuwd welke uitleg ze daar aan zullen geven: ‘Uitspraken zijn uit de context getrokken‘ misschien? 😦

Echter, het IDF heeft het antwoord al klaar:
hamas-nitwit3

2 gedachtes over “Hamaspremier Haniyeh: ‘Vernietig Israël! Aanvallen! Bevrijdt Jeruzalem! Bombardeer Tel Aviv’ + video

  1. Zij hebben nu duidelijk de keuze gemaakt. Ik weet het is niet de oplossing, maar ons antwoord kan nu alleen maar de L.I.L. procedure zijn.

    Like

Reacties zijn gesloten.