Boycot-Israël ‘BDS-beweging’ in actie aan de universiteitscampus: Dante’s Inferno + video

Wie graag wil weten hoe het eraan toe gaat omtrent de boycot-Israëlcampagne van de internationale BDS-beweging aan de campussen van de universiteiten kan bv. deze videoclip bekijken van Stand With Us. De ene leugen na de andere doet de revue en geen enkel tegengeluid is te horen.

angry-arabHalverwege de videoclip wordt door de voltallige vergadering een boy-Israël resolutie aangenomen en zodra het publiek daar kennis van neemt gaat het compleet door het dak. Het gehuil en gekrijs van haat begeleid door dozijnen Allah Akhbar-kreten dringt vanuit de zaal door tot op straat.

Ik denk niet dat ook maar één enkele pro-Israëlactivist onder ons het aan die campus gewaagd zou hebben om een woordje van kritiek te plaatsen. Teveel koppensnellers in de buurt. Je zou het niet meer kunnen navertellen.

Kortom: Zum Kotzen! 😦

standwithus

Video: Zeg NEEN aan de BDS beweging!
Zeg JA aan vreedzame coëxistentie!

4 gedachtes over “Boycot-Israël ‘BDS-beweging’ in actie aan de universiteitscampus: Dante’s Inferno + video

Reacties zijn gesloten.