Israël’s ‘groene’ technologieën maken veel indruk op CleanTech 2014 evenement +video

Op 18 en 19 februari 2014 werd CleanTech 2014 gehouden, inmiddels reeds de 18de keer dat dit jaarlijks weerkerend event voor Groene Technologieën werd georganiseerd in Air Port City, een groot business centrum nabij Tel Aviv.

dripCleanTech richt zich op de kwaliteit van het milieu, infrastructuur en groene bouw, duurzame energie en watertechnologie, voluit genoemd de 18de Internationale Conferentie en Tentoonstelling voor Hernieuwbare Energie en water Technologieën, Recyclage en Milieukwaliteit, Infrastructuur en Groene Bouw.

CleanTech heeft de status verkregen van een hoog kwaliteits internationaal business platform, waar bedrijven, onderzoekers en professionelen hun nieuwste ontwikkelingen en nieuwe technologieën tonen en een uitstekende kwaliteit van dienstverlening aanbieden op het gebied van milieubescherming en groene oplossingen, infrastructuur, duurzame energie, afvalverwerking, technologieën voor de behandeling van water, ontzilting, vergaring, zuivering, filtratie en meer. Tijdens de tentoonstelling werden professionele conferenties, seminaries en symposia gehouden, waar ondernemers komen om te leren.

De tentoonstelling vertoonde technologieën en oplossingen voor de watervoorziening en zuivering; afvalwaterbehandeling; Afval Efficiency Devices; Waterbeheer, veiligheid en Flow Control, hernieuwbare energie, groene bouw, aardgas, afval en recyclage en luchtverontreiniging.

cleantech-2014

door Yoni Kempinski


Bronnen:

  1. Arutz Sheva:
    ♦ ‘Green’ Technologies on Display at CleanTech Event – CleanTech 2014 focused on environmental quality, building, renewable energy and water technologies; door Yoni Kempinski [lezen]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.