Gazaanse prediker: ’t Gaat niet over grenzen maar om het einde van Israël +video


Gazan Preacher: ‘Remove Israel From Existence’

Altijd boeiend om te horen wat de Gazaanse (geestelijke) leiders vertellen in het Arabisch tegen hun volgelingen. Wat ze tegen het Westen zeggen in het Engels begint al gauw te vervelen. Geef mij maar lekker de Arabische versie, rechtoe rechtaan. No nonsense. Rauw, ruig, bloedig en meedogenloos.

killer_smileyKortweg: Geen vrede met Israël, gewoon van de map vegen, van de rivier tot aan de zee en al de Joden over de kling jagen. Zeggen zoals het is. Punt. Dàt komt tenminste recht uit het hart van de doorsnee Palestijn. Uit met al die flauwekul van onderhandelen, compromissen sluiten, diplomatie… pfft. Hou daar toch eens mee op zeg! Dat is toch allemaal voor pussies. Palestijnen, dat zijn pas echte venten met b*llen. Die willen bloed zien, Jodenbloed. 😦

Een gedachte over “Gazaanse prediker: ’t Gaat niet over grenzen maar om het einde van Israël +video

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.