Gazaanse prediker: ’t Gaat niet over grenzen maar om het einde van Israël +video


Gazan Preacher: ‘Remove Israel From Existence’

Altijd boeiend om te horen wat de Gazaanse (geestelijke) leiders vertellen in het Arabisch tegen hun volgelingen. Wat ze tegen het Westen zeggen in het Engels begint al gauw te vervelen. Geef mij maar lekker de Arabische versie, rechtoe rechtaan. No nonsense. Rauw, ruig, bloedig en meedogenloos.

killer_smileyKortweg: Geen vrede met Israël, gewoon van de map vegen, van de rivier tot aan de zee en al de Joden over de kling jagen. Zeggen zoals het is. Punt. Dàt komt tenminste recht uit het hart van de doorsnee Palestijn. Uit met al die flauwekul van onderhandelen, compromissen sluiten, diplomatie… pfft. Hou daar toch eens mee op zeg! Dat is toch allemaal voor pussies. Palestijnen, dat zijn pas echte venten met b*llen. Die willen bloed zien, Jodenbloed. 😦

Een gedachte over “Gazaanse prediker: ’t Gaat niet over grenzen maar om het einde van Israël +video

Reacties zijn gesloten.