Israëlbasher Lauren Booth: Nu ik moslima ben laat ik nooit meer mijn borsten zien

 

lauren-booth4Lauren Booth (46 ½ jaar) vóór en nà haar transformatie tot moslima of ook ‘hoe teveel Israëlbashen uw gezondheid kan schaden’.”

De Britse journaliste Lauren Booth (°1967), ex-schoonzus van ex-premier Tony Blair en boegbeeld van de Free Gaza Movement, bekeerde zich in 2010 in Iran tot de Islam “om dichter bij haar volk te kunnen zijn”. Maar het ècht slechte nieuws moest nog komen, tenminste toch voor het mannelijk deel van het pro-Israëlkamp.

Onlangs verklaarde zij in een interview met The Daily Mail:

“Nu dat ik een moslima ben, zal ik nooit meer opnieuw in het publiek mijn borsten tonen.”

[Orig.: “Now that I’m Muslim, I will never have my breasts out in public again.… and if you will excuse me now, I’m going to take a break here to pray for ten minutes as it’s 1.30pm.”]

(Moslims bidden vijf keer per dag en de tijden variëren al naar gelang de stand van de zon.)

Well dear Lauren, never say, never again! Vraag dat maar aan de Schotse acteur Sean Connery, alias James Bond 007, die na ‘Diamonds are forever‘ (1971) verklaarde om nooit meer in de figuur van geheim agent James Bond te kruipen omdat hij zich te oud voelde voor die rol, maar het 12 jaar later toch weer deed in de film Never Say Never Again (1983).

Wij hebben een zee van tijd en wachten geduldig tot uw wederoptreden op de internationale scène! 🙂

Gaza, 3 september 2008. Lauren Booth live vanuit Gaza, in een ietwat luchtiger outfit met haar mobieltje in de hand, proeft hier met volle teugen de smaak van luxe in een oorlogszone, hier in de open gevangenis het befaamde Al-Deira Hotel van Gaza Stad: “Tony, schatje van me, het is hier werkelijk de grootste open gevangenis van de wereld. Nooit gezien! Ze sterven hier dagelijks als vliegen van de honger! Ik heb zelf al bijna een half uur niks meer te eten of te drinken gehad. De service is miserabel in dit 5-sterrenhotel verschrikkelijke vluchtelingenkamp. Help! Send in the RAF! Call in the Marines and the National Guard!!!”

Lauren Booth live vanuit Gaza: “het is hier een humanitaire crisis op het niveau van Darfoer.” ’s Wereld grootste gevangenis’ [“world’s largest prison”] schreef ze in The Mail. Niet bijster snugger vertoont haar eigen (!) fotomateriaal een gans ander beeld van die zogenaamde “hongersnood” in Gaza. Let wel: dat was in september 2008, twee jaren voor die opening van een luxueuze supermarkt in Gaza op 18 juli 2010 het wereldnieuws zal halen. Zo te merken aan de fotosessie van Lauren Booth was die luxe er toen ook al. Hebben ze ons daar even goed liggen gehad zeg!

booth-passportGaza, 2 september 2008. Laurent Booth ontvangt uit de handen van Hamaspremier Ismaïl Haniyeh een VIP Palestijns paspoort. Jammer dat ze daar niet mee naar Israël kan reizen. Gaza verlaten werd wat moeilijker vermits ze het land had betreden over zee met een Free Gaza schip vanuit Cyprus op 25 augustus 2008 met 46 activisten aan boord.

Aanvankelijk  mocht ze Gaza niet verlaten via Israël of Egypte. Uiteindelijk kon Booth op 20 september 2008 toch Gaza verlaten via de grensovergang te Rafah naar Egypte. In 2009 keerde Booth terug naar Gaza met een zogenaamd ‘hulpkonvooi’ Viva Palestina, dat werd georganiseerd door de Britse politicus George Galloway, een andere fanatieke Israëlbasher.

“Gaza is not Palestine! The West Bank and Gaza are not Palestine! The West Bank and Gaza and what they call East Jerusalem is not Palestine! Palestine is the land between the Jordan River and the Mediterrenean Sea…” [George Galloway, op 16 januari 2011 in de Centrale Moskee van Glasgow, Schotland – bron]


Bronnen:

 1. The Daily Mail:
  ♦ Tony Blair’s sister-in-law Lauren Booth ‘trapped’ in Gaza – Lauren Booth, a human rights activist who is also Tony Blair’s sister-in-law, said she is effectively trapped inside Gaza after being prevented by Israeli and Egyptian authorities from leaving [lezen]
  ♦ Why I love Islam: Lauren Booth defiantly explains why she is becoming a Muslim; door Lauren Booth [lezen]
 2. The Belfast Telegraph:
  ♦ Julie Burchill: How clammy adolescent Lauren Booth is kowtowing to the tough kids [lezen]

Gerelateerd op Brabosh.com:

 • Lauren Booth stak haar licht op in Iran en bekeert zich prompt tot de islam [lezen]
 • Prijs voor de ‘Oneerlijkste Reporter van 2008’: Lauren Booth en haar ‘Boats for Free Gaza’ [lezen]

8 gedachtes over “Israëlbasher Lauren Booth: Nu ik moslima ben laat ik nooit meer mijn borsten zien

 1. Wat ik nog minder begrijp is haar bekering in Iran. In haar eigen geschreven interview verhaalt ze over een ‘intense spirituele ervaring’ die ze kreeg in de Iraanse stad Qom nabij de gouden koepel van het schrijn van Fatima Mesumah.

  En dat terwijl er drie straten verder een dozijn of wat Iraniërs in het publiek worden opgehangen aan de kranen van vorkliften.

  Hoe je daar dan nog een ‘spirituele ervaring’ aan kunt over houden, dan moet er toch een ergens een flinke steek los zitten in je bovenkamer.

  Of zoals Julie Burchill, in The Independent schreef: “A woman, choosing to act as a front for a gang of thugs who uphold the punishment of death by stoning for adulteresses. This is surely Stockholm Syndrome gone gaga.”

  Like

 2. Probleem is dat sinds Booth zich in zoveel lappen textiel wikkelt, dat ze ook niet meer op haar figuur let. Sinds ze in 2010 moslima werd is ze zowat 50 kilogram aangekomen en haar herseninhoud rechtevenredig verminderd tot 657 kubieke cm. Dat is de inhoud van de hersenpan van de Homo Habilis, de direct voorzaat van de huidige Homo Sapiens Sapiens, die ongeveer het dubbele heeft.

  Like

 3. De geboren Joodse (moeder was Joods) Lauren, helemaal de weg kwijt omdat ze denkt dat iemand haar boezem wil zien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.