Iran brengt opnieuw video in roulatie waarin Israël met atoomwapens van de map wordt geveegd

iran-nuke04De videofilm opent met “Holocaust” en een Davidster…

Terwijl op maandag 17 februari 2014 de tweede gespreksronde met Iran werd hervat, met EU-boss Catherine Ashton en de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Mohammad Javad Zarif die breed lachend voor de camera’s poseerden, beklemtoonde Zarif dat Iran zijn ‘nucleaire rechten’ zal vrijwaren.

Niet toevallig werd tezelfdertijd door Iran op een website op het internet een nieuwe video animatie in roulatie gebracht (onderaan) die de genociale intenties in Iran nog eens extra in de verf zet door andermaal de nucleaire verwoesting van Israël uit te beelden. Dat is reeds de tweede video op amper een week tijd waarin Israël van de kaart wordt geveegd.

Te weten dat de websites in Iran allemaal gecontroleerd worden door de overheid en niks kan verschijnen en circuleren zonder instemming van de Iraanse autoriteit maakt de boodschap die Ayatollah Ali Khamenei uitzendt wel bijzonder macaber.


iran-nuke03

De video is duidelijk van betere kwaliteit dan die ik hier een week geleden toonde en ook beter dan een andere video van een raketsimulatie aanval van enkele maanden eerder. De video opent met het woord “Holocaust” dat in beeld verschijnt met daaronder een Davidster (plaatje bovenaan) en toont verder hoe Israël en de Verenigde Staten een gezamelijke aanval uitvoeren op Iran.

De aanval wordt natuurlijk door het almachtige Iraanse leger met veel bombastisch machtsvertoon afgeslagen. Gevechtsvliegtigen van de Iraanse Revolutionaire Garde zetten de tegenaanval in en in de clip is te zien hoe hun jets boven Israël en de Al Aqsa moskee in Jeruzalem vliegen en alles onder vuur nemen en vernielen.

iran-nuke02

Als toemaatje worden er enkele atoombommen afgegooid (plaatje hierboven) boven de Joodse staat die Israël volledig van de map vegen. Eind goed al goed… voor Iran. De boodschap van Iran is duidelijk: als de vredesonderhandelingen omtrentde nucleaire capaciteit van Iran op niets eindigen is Iran voorbereidt op het meest ernstig denkbare scenario.

Video: Iranian video simulating a nuclear attack on Israel


Bronnen:

 1. Elder of Ziyon Blog:
  ♦ Iranian video threatens to nuke Israel – A short animated film being aired across Iran, shows the nuclear destruction of Israel and opens with the word ‘Holocaust’ appearing on the screen, underneath which a Star of David is shown, Israel’s Channel 2 reported on Tuesday [lezen]
 2. The Algemeiner:
  ♦ New Iranian Animation Depicts Nuclear Strike on Israel, Opens With Word ‘Holocaust’ (VIDEO); door [lezen]
  ♦ As Nuclear Talks Begin, Foreign Minister Zarif Insists Iran Will Retain its ‘Nuclear Rights’; door Joshua Levitt [lezen]

Gerelateerd op Brabosh.com:

 • Iraanse omroep zendt documentaire uit van gesimuleerd bombardement van Israël +video [lezen]
 • Iran waarschuwt Israël met beelden op de staatstelevisie van gesimuleerde raketaanval +video [lezen]
 • Fictieve Iraanse atoomaanval waarschuwt voor Israël’s ‘Laatste Dag’ +video [lezen]
 • Gekende kretologie ontsiert 35ste verjaardag Iraanse Revolutie: ‘Dood aan Amerika’ en ‘Dood aan Israël’ [lezen]

2 gedachtes over “Iran brengt opnieuw video in roulatie waarin Israël met atoomwapens van de map wordt geveegd

 1. Ik hoop de dag mee te maken dat Iran van de kaart wordt geveegd met atoomwapens. Dat is dan een duidelijke bedreiging voor Israel minder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.