Fictieve Iraanse atoomaanval waarschuwt voor Israël’s ‘Laatste Dag’ +video


The Last Day

Bovenstaande videoclip werd gemaakt door de Israëliër Ronen Barany en brengt op vrij realistische wijze, boordevol technische effecten, een Iraanse luchtaanval op Israël in beeld waarbij door Iraanse jets atoombommen op Israël worden afgegooid en filmt de paniek onder de bevolking die daarmee gepaard gaat.

Ronen BaranyHet filmpje werd gemaakt in februari 2012 en de Iraanse aanval gedateerd op 23 februari 2013. De film kreeg de titel ‘The Last Day’ mee, het Armageddon van Israël. Het filmpje op YouTube werd inmiddels reeds 472.952 maal aangeklikt.

Amateurfilmer Ronen Barany over zijn film: “It took Hitler five or six years to wipe out six million Jews. Ahmadinejad will do it in five or six minutes with one or two bombs. That’s why I want to wake up the world.”

Op vrijdag 8 februari 2014 zond de nationale staatstelevisie van Iran een documentaire uit waar in een gecomputeriseerde videoanimatie een aanval wordt gesimuleerd op Israël en de VS. Op de beelden is te zien hoe Israëlische steden zoals Tel Aviv, Haifa, de luchthaven Ben Gurion en de nucleaire kerncentrale van Dimona met de grond gelijk worden gemaakt met drones (onbemande vliegtuigen) en raketten.

3 gedachtes over “Fictieve Iraanse atoomaanval waarschuwt voor Israël’s ‘Laatste Dag’ +video

 1. Als het zo ver mocht komen (ik hoop het niet} dan houd Damascus op te bestaan Hezbollah
  is er dan niet meer Hamas verdwenen,delen van Iran veranderen dan in een glasvlakte.

  Like

 2. Ik hoop van ganse harte dat Israël werkelijk een kernmacht is en de mogelijkheden
  heeft om een “first strike”aanval te kunnen voeren (met zo min mogelijk slachtoffers).
  En de mossad heeft toch wel alles in de smiezen? toch?

  Like

 3. Kliko, ik moet je teleurstellen, Israel is helaas geen kernmacht.
  Ja-maar, roept nu een ieder, “is het niet ondertekenen van het Nucleair Non-proliferatie Verdrag dan geen bewijs?” Nee. Israël ondertekend niet omdat het voortdurend in een permanente staat van oorlog verkeerd met de omliggende Arabische landen. Wel heeft Israël via de VN verklaard te willen onderhandelen met de Arabische landen voor een nucleair vrije zone die het gehele Midden Oosten omvat. Ja u raadt het al, de Israëlische ambassadeur bij de VN was nog niet uitgesproken of de Arabische wereld had het al verworpen.
  Nu roept half Europa, “en die Mordechai Vanunu dan”. Deze manisch depressieve man werd bij Dimona, i.v.m. zijn labiel gedrag in 1985 ontslagen. Na zijn ontslag had Vanunu voldoende tijd en middelen de wereld af te reizen wat hij ook deed. In Australië kwam de labiele Vanunu in contact met een of andere christelijke sekte waarvan de voorman hem onder psychisch druk zette en aanspoorde contact op te nemen met de The Sunday Times. U weet dat de journalistieke ethiek en integriteit bij de The Sunday Times ver te zoeken is. De anti Israëlische journalisten van The Sunday Times wisten met listige kunstgrepen de manisch depressieve Vanunu te bewegen een of ander flut verhaal te vertellen.
  De rechtvaardigingsgrond voor Vanunu veroordeling in 1988 is dat hij zich niet heeft gehouden aan de door hem ondertekende geheimhoudverklaring, niet meer en niet minder. De populistische Engelse freelance defensieanalist Frank Chasles Barnaby deed in het artikel van The Sunday Times er nog een schepje boven op met de volgende uitspraak, “Israel is één van de grootste kernmachten ter wereld als het verhaal van Vanunu klopt”. Deze nietszeggende uitspraak van Barnaby slaat helemaal nergens op!! Maar ja hij had zich weer in de picture gewerkt.
  Dan hebben wij nog de kostenpost van een dergelijk project, dat op een slordige dertig miljard mag worden beraamd. Ter informatie, het BNP van Israël bedraagt ongeveer honderdtweeënzestig miljard Dollar.
  Nu even terug naar het toegevoegde filmpje ‘The Last Day’. Het beeld dat in het filmpje ‘The Last Day’ wordt geschetst is niets van wat er in werkelijkheid gebeurt, als het tot inzet van A-wapens komt.

  De kans dat het A-wapen tegen Israël wordt gebruikt moet men na de uitspraken van de Iraanse Ayatollahs en leiders uit de Arabische wereld van Marokko tot en met Pakistan niet bagatelliseren!! Iedere week hoor ik wel een of andere Ayatollah of Arabische leider verklaren dat het doden van Joden een goddelijke opdracht is en dat zij dit verdienen omdat zij de “belichaming van satan” zijn. En dat het zo doelmatig mogelijk gebruik van een atoomwapen tegen de joden, Israel totaal zal vernietigen en maar een kleine bijkomstige schade zal veroorzaken in de omringende Arabische landen. Hierin schuilt nu het grootste gevaar, dit stel malloten zien een kernwapen als een ‘gewoon’ wapen, met een rol in reële aanvalscenario’s, dit verontrust mij.
  Maar als ik daarna moet vaststellen dat de rest van de wereld totaal geen aandacht schenkt aan dit soort uitlatingen en zwijgt als een graf, (zwijgen is ook communiceren) dan bekruipt mij een onbeschrijfelijke angst.

  Ik krijg het idee dat het gros van de mensheid denkt dat een A-wapen een stukje vuurwerk is dat men op oudejaarsavond in alle rust even kan laten afgaan. Het beeld dat wij hebben van een nucleaire explosie en gevolg is bepaald door documentaires en verslagen van overheden en recente ongevallen in de kerncentrales van Fukushima. De documentaires en verslagen laten nog geen duizendste van de nucleaire hel zien tijdens en na een explosie. De gevolgen na het ongeval in Fukushima vallen absoluut in het niets bij datgene wat ons te wachten staat na de inzet van atoomwapens.
  Bij de detonatie van een kernwapen ontstaat een schok(druk)golf van het epicentrum naar buiten en weer terug, die zich voortplant met supersonische snelheid. Hierdoor wordt binnen een straal van tientallen kilometers ALLES met de grond gelijk gemaakt!!! Door het instorten van gebouwen en rondvliegend puin wordt binnen dit gebied in een fractie van een seconde al het leven vernietigd. Gelijktijdig stijgt de temperatuur binnen dit gebied naar zo’n vier- á vijfduizend graden. (in vergelijking: het smeltpunt van ijzer ligt bij 1535 °C en die van koolstof bij 3652 °C)
  De vuurstorm die wordt ontketend gaat elk menselijk verstand en beschrijving te boven, het laat al het leven verdampen. Wie zich heeft verscholen in een schuilkelder zal worden gekookt zoals in een magnetron, of stikt bij gebrek aan zuurstof. Wat de effecten zullen zijn van de directe en indirecte nucleaire straling is absoluut niet te bevatten.
  Een ieder van ons weet wat er in Hiroshima en Nagasaki is gebeurd. Maar dit alles is niets vergeleken bij kracht van de huidige A-wapens.

  Nu zal ieder weldenkend mens in de westelijke wereld roepen, “die ayatollahs zullen het A-wapen niet gebruiken want zij weten toch ook dat er miljoenen Arabieren gedood zullen worden”.
  Helaas moet ik deze mensen teleurstellen, in de Arabische wereld wordt totaal anders of geheel niet gedacht, daar laat men alles aan Allah over.

  Like

Reacties zijn gesloten.