Dubbele onvervalste Jodenhaat van Gretta Duisenberg onder het mom van Israëlhaat [Likoed NL]

gretta33

Gretta Duisenberg met vadertje Yasser samen de Joodse samenzwering verijdelen smileyhitler2

Likoed Nederland kreeg op 17 januari 2014 een tip dat op de site ‘Stop de Bezetting’ van de organisatie van Gretta Duisenberg (°1942) twee antisemitische artikelen stonden. Het ene artikel stelde dat ‘zionisten’ een hekel aan u hebben en u daarom proberen te vergiftigen door reclame te maken voor merken als McDonalds, Coca Cola, Nestle en nog veel meer (zie afbeelding).

Het artikel is in het Engels, hier volgt de vertaling:

“De meeste populaire reclames worden gepromoot door zionisten.
Zionisten die niets om je geven.
Zij bezitten het giftige McDonalds, Coca Cola, Nestle, etc.
Zij bezitten Hollywood en de media, de overheid, enz.
Zij laten hun giftige drankjes en voedsel er goed uitzien in reclamespots.
Maar het is puur vergif.
Ze bezitten zelfs Starbucks.”

Het tweede artikel stelt dat de Joden wereldwijd informatie manipuleren, omdat ”zij geen afwijkende mening tolereren”. Dat is “een ernstige bedreiging voor de vrijheid van informatie op het internet”.

Je vraagt je meteen af hoe dit artikel dan gepubliceerd kon worden, als de Joden het internet volledig in handen hebben? Dat komt volgens het artikel “omdat het soms wel lukt om de Joden voor te zijn,” maar het artikel bevat daarom wel nog een waarschuwing:

“De sites met deze onthullingen kunnen door de Joden gewijzigd worden. Dit is al eerder gebeurd en illustreert volgens ons het niveau van de Joodse oneerlijkheid.”

Likoed Nederland heeft direct het Meldpunt Discriminatie Internet en het CIDI geïnformeerd, zoals wij geregeld doen over antisemitische sites. Het eerste artikel is inmiddels van de site verwijderd, het tweede nog niet. Het CIDI meldde vrijdag:

“De uitlatingen in het artikel vinden beide organisaties dusdanig ver gaan, dat er is besloten aangifte te doen. Bovendien zijn beide organisaties overtuigd van de strafbaarheid van de uitlatingen gedaan in het artikel. Eerder verstuurde het MDI een verzoek tot verwijdering naar de beheerder van de website maar Stop de Bezetting gaf daar geen gehoor aan.

CIDI en MDI zijn daarom overgegaan tot het doen van aangifte van overtreding van art. 137 c, d en e van het Wetboek van Strafrecht. CIDI hoopt dat de verdachte zo snel mogelijk wordt opgespoord, met spoed wordt voorgeleid en zich zal verantwoorden voor de rechter.”

Reeds eerder toonden wij aan dat de website van Gretta wemelt van antisemitische uitspraken, waar het Israël betreft. Maar zij haat dus niet alleen de Joden in Israël, zij haat alle Joden. Eerder verstoorde Gretta de Dodenherdenking. En een dergelijk artikel stond in 2010 ook al eens op de website van Gretta (HP/de Tijd). Daarmee geconfronteerd zou het ’slechts een individuele actie van de webmaster zijn geweest’, die de laan uit werd gestuurd.

Maar als het daarna nog twee keer weer gebeurt – en Gretta die racistische vuiligheid ondanks een juridisch verzoek niet verwijdert – is er geen sprake meer van een ‘ongelukje’. Er kan dus definitief vastgesteld worden dat Gretta en haar club niet zozeer pro-Palestijns, als wel onvervalste Jodenhaters zijn.

door Likoed Nederland

De Joden willen wereldwijd hun goede smaak opdringen!
Klik op het plaatje voor groter beeld (843 x 528 pixels)
nestle


Met dank aan Tiki S. voor de hint: “Het grote complot!”

Bronnen:

  1. Likoed Nederland:
    ♦ Dubbele onvervalste Jodenhaat van Gretta Duisenberg – Actie van Likoed Nederland, 8 februari 2014 [lezen]

4 gedachtes over “Dubbele onvervalste Jodenhaat van Gretta Duisenberg onder het mom van Israëlhaat [Likoed NL]

  1. Vergeet niet onze Gretta, ze is op 6 november 1942 als dochter van een Friese politieman in Heerenveen geboren. De rol die het politieapparaat tijdens de bezetting speelde was niey al te fris. De provincie Friesland kent tijdens de Tweede Wereldoorlog een relatief hoog aantal weggevoerde en vermoorde Joden. Met dit gegeven is het toch niet zo frappant dat Gretta Duisenberg een antisemiet is, waarschijnlijk is het haar het de paplepel meegegeven.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.